Max verstelbare vloerdrager van Envirolift
search
  • Max verstelbare vloerdrager van Envirolift
  • Tekening Envirolift Max tegeldrager

550-750mm MAX verstelbare vloerdrager

€ 16,73 excl btw
20,24 incl btw

Envirolift MAX vloerdrager 550-750mm

Traploos in hoogte verstelbaar, de brede kop zorgt voor een goede stabiliteit. Groot hoogte bereik, zwaar belastbaar en geschikt voor zowel vlonders als tegels.

Optioneel bij te bestellen:

  • Universele voegbladen 5mm
  • Universele balksteun 28 mm hoog
  • SPIRAL/MAX tegelkruis 3 of 5mm
  • SPIRAL/MAX 1.5mm vulrubber
  • MAX kophellingcorrector 0-6%
  • MAX voetcorrector 0-8%
  • MAX stelsleutel
  • STANDARD/MAX snelsteller boorbitje

Er worden standaard 3mm voegbladen meegeleverd, tenzij er balksteunen worden bijbesteld. Bij tegels raden wij sterk aan vulrubbers te gebruiken.

Aantal

1-MAX550-750

Technische specificaties

Materiaal Polypropyleen
Belastbaarheid 1250 kg
Afmetingen H 550-750 x Diam. 145/210mm

Plus- en minpunten

 Groot draagvlak en groot bereik in hoogte
 Uitstekende stabiliteit Uitdraaiblokkering
 Met Snel Stel Sleutel en accuboormachine uit te draaien
 Draagkrachtig
 100% Circulair, Geproduceerd van post-production Polypropyleen dat geheel recyclebaar is.

Beschrijving

De MAX serie vloerdragers van Envirolift staan bekend om hun stabiliteit, grote verstelbereik en zeer hoge draagkracht. Er zijn diverse accessoires beschikbaar die voordelen kunnen bieden ten aanzien van montagetijd, afwatering en afwerking. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met vloerdragers en een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van vloerdrager oplossingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie;

Afwatering; Een voeg van 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is. Er zijn voegkruis en losse voegbladen in beide diktes leverbaar. Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden, dit kan via een randdilatatieclip.

Plaatsing; de PP vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt hierbij geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Als er extra bescherming is gewenst raden wij aan om een 200x200 vulplaat onder de drager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk om een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, deze hebben wij in diktes van 4, 8 en 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC-dakbedekking, gebruik in dat geval een extra scheidingslaag (zoals worteldoek) of de speciaal leverbare Solar AK beschermrubbers.

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de MAX vloerdrager producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd.

Onderhoud; de dragers behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen (alg etc). De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek te demonteren.

Voor meer informatie over de Envirolift MAX vloerdragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in