Toebehoren

Er zijn 23 producten.

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

Toebehoren

Toebehoren Envirolift terras- & tegeldragers

Op deze pagina vindt u allerlei handige losse toebehoren voor zowel onze vaste tegeldragers als de STANDARD, MAX, RAPTOR en SPIRAL vloer- en terrasdragers series van Envirolift. Sommige toebehoren zijn los te verkrijgen, en anderen alleen per 50 of 100 stuks. Hou er rekening mee dat sommige toebehoren alleen te gebruiken zijn met bepaalde vloerdragerseries, tenzij er specifiek "Universeel" bij staat (zoals de voegbladen of de rubbergranulaat vulplaten).

   

Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden die onze vloerdrager toebehoren allemaal kunnen bieden bij de verwerking van uw project. Er zijn over de jaren heel wat slimme oplossingen ontwikkeld die met name bij de montage van middelgrote tot grote projecten heel wat tijd en geld kunnen besparen! Ook zijn er oplossingen die het eindresultaat net wat mooier kunnen maken, denk hierbij met name aan de randdilatatie clip of de RVS plintafwerkset.

 

Over Envirolift

Onder de merknaam Envirolift levert Fiberplast al meer dan 15 jaar hoogwaardige vloerdrageroplossingen aan hoofdzakelijk de zakelijke markt in Nederland en België. Echter kwam er over de jaren ook steeds meer vraag vanuit de particuliere sector. Om deze reden hebben wij deze webshop geopend om aan deze vraag te kunnen voldoen. Onze producten liggen reeds op honderden locaties in Nederland en België. Van grote projecten waar honderdduizenden zijn verwerkt tot aan kleinere balkons waar slechts enkele tientallen zijn toegepast. Onze producten staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gebruikersgemak en zeer lange levensduur. Al onze producten zijn bestand tegen vocht, vorst of insecten en na hun lange theoretische levensduur volledig recyclebaar.

toebehoren accesoires envirolift

Toebehoren & accessoires Envirolift vloerdragers | Tegeldrager.nl