Stelsleutel voor de envirolift Max tegeldrager
search
  • Stelsleutel voor de envirolift Max tegeldrager
  • Stelsleutel voor de Envirolift Max tegeldrager werking foto
  • Stelsleutel voor de Envirolift Max tegeldrager in situatie

MAX stelsleutel

€ 8,62 excl btw
10,43 incl btw

Hulpmiddel om na plaatsing van de tegels de dragerhoogte van MAX serie vloerdragers af te stellen. LET OP! Alleen te gebruiken in combinatie met de MAX kopcorrector!

Aantal

1-MPK

Technische specificaties

Materiaal Staal

Plus- en minpunten

 Handig om achteraf de drager hoogte bij te stellen
 Stevig, buigt niet snel

Beschrijving

De MAX serie vloerdragers van Envirolift staan bekend om hun stabiliteit, hoogte bereik en zeer hoge draagkracht. Er zijn diverse accessoires beschikbaar die voordelen kunnen bieden ten aanzien van montagetijd, afwatering en afwerking. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met vloerdragers en een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van vloerdrager oplossingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie;

Afwatering; 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is. Er zijn voegkruis en losse voegbladen in beide diktes leverbaar. Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden, dit kan via een randdilatatieclip.

Plaatsing; de PP vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt hierbij geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Als er extra bescherming is gewenst raden wij aan om een 200x200 vulplaat onder de drager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk om een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, deze hebben wij in diktes van 4, 8 en 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC-dakbedekking, gebruik in dat geval een extra scheidingslaag (zoals worteldoek).

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de MAX vloerdrager producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd.

Onderhoud; de dragers behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen (alg etc). De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek te demonteren.

Voor meer informatie over de Envirolift MAX vloerdragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Downloaden

MAX snelstart handleiding NL

Downloaden (7.4MB)

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in