Vulrubber MAX, SPIRAL & VT 10/15 1.5mm SH145
search
  • Vulrubber MAX, SPIRAL & VT 10/15 1.5mm SH145
  • Vulrubber MAX, SPIRAL & VT 10/15 1.5mm SH145
  • Vulrubber MAX, SPIRAL & VT 10/15 1.5mm SH145

Vulrubber MAX, SPIRAL & VT 10/15 1.5mm SH145

€ 0,53 excl btw
0,64 incl btw

Vulrubber MAX, SPIRAL & VT 10/15 1.5mm SH145

Vulrubber voor op de kop van de MAX/SPIRAL tegeldrager en de 10/15mm vaste dragers. Ter kalibratie van de tegels, om verschuivingen tegen te gaan en contactgeluid te dempen.

Aantal

1-SH145

Technische specificaties

Materiaal Rubber
Afmetingen Afmetingen D 1,5 x Diam. 146mm

Plus- en minpunten

 Makkelijk in gebruik
 Goed om kleine hoogte verschillen mee weg werk te verwerken
 Dempt contactgeluid
 Gaat tegelverschuivingen tegen

Beschrijving

Tegeldragers van Envirolift staan bekend om hun gebruikersgemak, uitstekende weersbestendigheid en hoge draagkracht. Er is een breed scala aan accessoires beschikbaar die voordelen kunnen bieden ten aanzien van montagetijd, afwatering en afwerking. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen middels de chat, mail of telefoon. Wij hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van vloerdrager oplossingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie

Afwatering; 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is. Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden.

Plaatsing; de tegeldragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Indien er extra bescherming gewenst is raden wij aan een vulplaat onder de drager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, wij hebben deze in diktes van 4, 8 of 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC dakbedekking.

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd.

Onderhoud; de drager behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen. De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek ervan af te halen.

Voor meer informatie over de Envirolift tegeldragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in