Zelf nivellerende kopcorrector voor envirolift Max en Spiral tegeldragers
search
  • Zelf nivellerende kopcorrector voor envirolift Max en Spiral tegeldragers

KOPCORRECTOR 0-6% MAX & SPIRAL

€ 2,22 excl btw
2,69 incl btw

Zelfnivellerende kophellingcorrector 6% MAX

Zelfcorrigerende hellingcorrector die op de kop van de MAX & SPIRAL vloerdrager wordt geklikt. Makkelijk in gebruik en zeer tijdbesparend. Voegt 16mm hoogte aan de drager toe. Geschikt voor zowel tegel- als vlondervloeren.

Aantal

1-MAX LE

Technische specificaties

Materiaal Polypropyleen
Belastbaarheid 1250 kg
Afmetingen H 16 x Diam. 152 mm

Plus- en minpunten

 Corrigeert automatisch hellingen tot 6%
 Lichtgewicht

Beschrijving

De MAX serie vloerdragers van Envirolift staan bekend om hun stabiliteit, hoogte bereik en zeer hoge draagkracht. Er zijn diverse accessoires beschikbaar die voordelen kunnen bieden ten aanzien van montagetijd, afwatering en afwerking. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met vloerdragers en een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van vloerdrager oplossingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie;

Afwatering; 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is. Er zijn voegkruis en losse voegbladen in beide diktes leverbaar. Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden, dit kan via een randdilatatieclip.

Plaatsing; de PP vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt hierbij geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Als er extra bescherming is gewenst raden wij aan om een 200x200 vulplaat onder de drager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk om een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, deze hebben wij in diktes van 4, 8 en 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC-dakbedekking, gebruik in dat geval een extra scheidingslaag (zoals worteldoek).

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de MAX vloerdrager producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd.

Onderhoud; de dragers behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen (alg etc). De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek te demonteren.

Voor meer informatie over de Envirolift MAX vloerdragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Downloaden

MAX snelstart handleiding NL

Downloaden (7.4MB)

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in