Vloerdrager

Er zijn 23 producten.

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

Vloerdrager

Verstelbare vloerdragers voor bijna ieder type terrasoppervlak

Met een vloerdrager bedoelen wij een kunststof drager die met enkele toebehoren gereed te maken is voor zowel het verhogen van tegel- als vlondervloeren, dit door simpelweg een tegelkruis/voegblad of balksteun op de kop van de vloerdrager te plaatsen. Een losse Envirolift vloerdrager wordt aangeraden als middendrager onder tegels groter dan 60 x 60 cm. Dit verhoogt de algemene stabiliteit en verkleint de kans op breuk.

 

Optioneel bij te bestellen toebehoren:

Balksteun

Plaats op de kop van de drager, aan een balk te fixeren middels de schroefgaten aan de zijkant van de balksteun. Optioneel is het ook mogelijk de balk van bovenaf te fixeren met een schroef door deze in de drager te boren. Onze Raptor terrasdragers zijn helemaal afgesteld op de behoeften van een vlonder- of galerijvloer en hebben standaard een geïntegreerde balksteun en zijn iets draagkrachtiger.

 

Voegkruizen & voegbladen

Voegkruis (3 of 5 mm) dat snel op de kop van de drager te plaatsen is. Werkt veel sneller dan losse voegbladen. Losse voegbladen zijn individueel op de kop van de drager te plaatsen. Met name handig voor rondom hoeken en randen waarbij de drager iets moet worden doorgeschoven.

 

Vulrubbers

Voornamelijk voor tegelterrassen en sterk aan te raden. Gaat verschuivingen tegen, dempt contactgeluid en is erg handig voor het wegwerken van kleine hoogteverschillen. Voegen voegen standaard 1.5 mm toe aan de dragerhoogte.

 

Vulplaat

Multifunctionele rubberen opvulplaten die mooi onder de voet van de dragers te plaatsen zijn. Leverbaar in diktes van 4, 8 en 10 mm in de afmeting 200 bij 200 mm. Maximaal twee stapelen om vering te voorkomen. Rubbergranulaat tegeltjes zijn indien nodig zelf eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes.

 

Hellingcorrector

Afhankelijk van het drager type, zijn er correctors voor zowel de voet als de kop. De voetcorrectors moeten handmatig worden ingesteld terwijl die voor de kop zelfnivellerend zijn. Zelfnivellerend betekent dat de corrector middels een geïntegreerd mechanisme zelf het afschot compenseert voor een vlak tegeloppervlak. De voetcorrector moet daarentegen handmatig worden afgesteld.

 

Envirolift vloerdragers

Voor meer informatie of de bijbehorende gebruiksinstructies kunt u de individuele productpagina’s bezoeken of natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij reageren vaak binnen een werkdag. Wij raden aan eerst de bijbehorende Envirolift documentatie en video’s van de vloerdragers te bekijken om een beter beeld te krijgen van de vloerdragers en het gemak dat ze bieden bij het verhogen van een tegelvloer of vlonder. Alle dragers zijn gemaakt van bestendig en draagkrachtig kunststof en zijn niet gevoelig voor vocht, vorst of insecten. Om deze redenen liggen onze vloerdragers al op honderden locaties in Nederland en België.

verstelbare vloerdrager envirolift

Verstelbare vloerdrager | Envirolift vloeroplossingen