Vloerdrager

Er zijn 23 producten.

Item 1-23 van 23 in totaal item(s)

Actieve filters

Vloerdrager

Envirolift Verstelbare vloerdragers voor bijna ieder type terrasoppervlak

Envirolift Vloerdragers zijn er in verschillende typen. Te weten de Standard, de Spiral en de Max vloerdrager. Al deze Envirolift vloerdragers blinken uit in stabiliteit en universele bruikbaarheid. De Spiral vloerdrager is geschikt voor hoogtes variërend van 10 tot 210 mm. De Standard vloerdrager is er in de maten 30-45 mm tot 120-220 mm. De Max vloerdrager is er voor de hogere vloeren, variërend van 45-75mm tot wel 750-950 mm! 

Vloerdragers zijn kunststof dragers die met enkele toebehoren gereed te maken zijn voor zowel het verhogen van tegel- als vlondervloeren. De aanpassing kan gerealiseerd worden door simpelweg een tegelkruis/voegblad of balksteun op de kop van de vloerdrager te plaatsen. U dient dus bij deze vloerdragers voegbladen, tegelkruisen of balksteunen bij te bestellen. Een losse Envirolift vloerdrager wordt aangeraden als middendrager onder tegels groter dan 60 x 60 cm. Dit verhoogt de algemene stabiliteit en verkleint de kans op breuk.

Optioneel bij te bestellen toebehoren:

Balksteun

Voor montage van een vlonderterras dient u de vloerdragers te voorzien van een balksteun. Plaats deze op de kop van de drager. De balksteun kan aan een balk gefixeerd worden middels de schroefgaten aan de zijkant van de balksteun. Optioneel is het ook mogelijk de balk van bovenaf te fixeren met een schroef door deze in de vloerdrager te boren. De Envirolift Raptor terrasdragers zijn speciaal ontwikkeld voor een vlonder- of galerijvloer, hebben standaard een geïntegreerde balksteun en zijn iets draagkrachtiger.

 

Voegkruizen & voegbladen

Een Voegkruis (3 of 5 mm) is snel op de kop van de drager te plaatsen. Werkt daarom veel sneller dan losse voegbladen. Losse voegbladen zijn echter individueel op de kop van de drager te plaatsen en daardoor met name handig rondom hoeken en randen waarbij de drager iets moet worden doorgeschoven.

Vulrubbers

Vulrubbers voor de Envirolift Max, Spiral en Standard vloerdragers met name voor tegelterrassen sterk aan te raden. Vulrubbers gaan verschuivingen tegen, dempen contactgeluid en is zijn erg handig voor het wegwerken van kleine hoogteverschillen. Voegen standaard 1.5 mm toe aan de dragerhoogte.

Vulplaat

De Regupol multifunctionele rubber opvulplaten zijn mooi onder de voet van de dragers te plaatsen.  Deze geluiddempende rubber vulplaten zijn leverbaar in diktes van 4, 8 en 10 mm in de afmeting 200 bij 200 mm. Maximaal twee stapelen om vering te voorkomen. Rubbergranulaat tegeltjes zijn indien nodig zelf eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes.

Hellingcorrector

Afhankelijk van het drager type, zijn er correctors voor zowel de voet als de kop. De voetcorrectors moeten handmatig worden ingesteld terwijl die voor de kop zelf nivellerend zijn. Zelf nivellerend betekent dat de corrector middels een geïntegreerd mechanisme zelf het afschot compenseert voor een vlak tegeloppervlak. De Envirolift voetcorrector moet daarentegen handmatig worden afgesteld.

 

Envirolift vloerdragers

Voor meer informatie of de bijbehorende gebruiksinstructies kunt u de individuele product pagina's bezoeken of natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij reageren vaak binnen een werkdag. Wij raden aan eerst de bijbehorende Envirolift documentatie en video’s van de vloerdragers te bekijken om een beter beeld te krijgen van de vloerdragers en het gemak dat ze bieden bij het verhogen van een tegelvloer of vlonder. Alle dragers zijn gemaakt van gerecycled Polypropyleen en zijn bestand tegen  vocht, vorst of insecten. Om deze redenen liggen onze vloerdragers al op honderden locaties in Nederland en België.

verstelbare vloerdrager envirolift

Verstelbare vloerdrager | Envirolift vloeroplossingen