Vloerdrager

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Vloerdrager

Vloerdrager

Met vloerdrager bedoelen wij een drager die middels toebehoren zowel geschikt is voor het verhogen van tegel- als vlonderterrassen. Dit door simpelweg een tegelkruis of balksteun op de kop van de vloerdrager te plaatsen. Een losse vloerdrager wordt ook sterk aangeraden als middendrager onder tegels groter dan 60x60. Dit verhoogt de algemene stabiliteit en zorgt ervoor dat tegels minder snel kunnen breken.

Bij te bestellen toebehoren:

Balksteun

Plaats op de kop van de drager, fixeer middels de gaten in de zijkant van de balksteun. Optioneel is het ook mogelijk de balk vanboven in de drager vast te maken.

Voegkruis

Voegkruis dat simpel en snel op de kop van de drager te plaatsen is. Voegjes zijn niet afbreekbaar dus alleen te gebruiken in het middendeel van het terras.

Voegbladen

Losse voegbladen die individueel op de kop van de drager te plaatsen zijn. Met name handig voor rondom de randen waarbij de drager iets moet worden doorgeschoven.

Vulrubber

Met name sterk aan ter raden voor tegelterrassen. Gaat verschuivingen tegen en dempt contactgeluid. Erg handig voor het wegwerken van kleine hoogte verschillen.

Vulplaat

Multifunctionele rubber opvulplaten die mooi onder de voet van de dragers passen. In diktes van 4, 8 en 10mm verkrijgbaar in de afmetingen 200x200. Maximaal twee stapelen.

Hellingcorrector

Afhankelijk van het drager type, zijn er correctors voor zowel de voet als de kop. De voetcorrectors moeten handmatig worden ingesteld en die voor de kop zijn zelfnivelerend. Makkelijk in gebruik.

Voor meer informatie of de bijbehorende gebruiksinstructies kunt u de individuele product paginas bezoeken of natuurlijk contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij reageren vaak binnen een werkdag.

Verstelbare vloerdrager | Envirolift vloeroplossingen