Vloerdrager

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Vloerdrager

Vloerdrager

Met een vloerdrager bedoelen wij een drager die met toebehoren geschikt te maken is voor zowel het verhogen van tegel- als vlondervloeren. Dit door simpelweg een tegelkruis/voegblad of balksteun op de kop van de vloerdrager te positioneren. Een losse Envirolift vloerdrager wordt aangeraden als middendrager onder tegels groter dan 60 x 60 cm. Dit verhoogt de stabiliteit en verkleint de kans op breuk.

Bij te bestellen toebehoren:

Balksteun

Plaats op de kop van de drager, aan de balk te fixeren middels de schroefgaten in de zijkant van de balksteun. Optioneel is het ook mogelijk de balk te fixeren van bovenaf door in de drager te boren.

Voegkruis

Voegkruis (3 of 5 mm) dat snel op de kop van de drager te plaatsen is. De kruisvoegen zijn niet afbreekbaar dus alleen te gebruiken in het middendeel van het tegelterras.

Voegbladen

Losse voegbladen die individueel op de kop van de drager te plaatsen zijn. Met name handig voor rondom de randen waarbij de drager iets moet worden doorgeschoven.

Vulrubber

Met name sterk aan ter raden voor tegelterrassen. Gaat verschuivingen tegen, dempt contactgeluid en erg handig voor het wegwerken van kleine hoogte verschillen.

Vulplaat

Multifunctionele rubber opvulplaten die mooi onder de voet van de dragers te plaatsen. Leverbaar in diktes van 4, 8 en 10 mm in de afmeting 200 bij 200 mm. Maximaal twee stapelen om vering te voorkomen.

Hellingcorrector

Afhankelijk van het drager type, zijn er correctors voor zowel de voet als de kop. De voetcorrectors moeten handmatig worden ingesteld terwijl die voor de kop zelfnivelerend zijn. Makkelijk in gebruik

Voor meer informatie of de bijbehorende gebruiksinstructies kunt u de individuele product paginas bezoeken of natuurlijk contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij reageren vaak binnen een werkdag.

Verstelbare vloerdrager | Envirolift vloeroplossingen