Rubberdrager

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Actieve filters

Rubberdrager

Rubber tegeldragers en vulplaten voor tegel of vlonder terrassen

Rubber tegeldragers/vulplaten zijn voordelig en multifunctioneel inzetbaar, met name voor de wat kleinere hoogtes bieden ze echt een uitkomst. Zo zijn ze makkelijk op maat te snijden met een nat stanleymes, van nature (geluid)dempend en zeer zwaar belastbaar. In de praktijk hebben wij gezien dat de rubber vulplaten erg handig zijn in combinatie met onze kunststof vloerdragers. Hiermee is met gemak tot wel 20 mm extra hoogte te winnen, wordt contactgeluid beter gedempt en de algemene drainage verbeterd. Het is van belang maximaal 2 vulplaten te stapelen, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren, wat het algemene loopcomfort verslechtert. De 8 mm volrubber tegeldrager kunt u max. 3 keer stapelen.

 

Regupol rubbergranulaat

Onze 200x200 rubbermatten zijn gemaakt van Regupol rubbergranulaat. Dit Duitse merk staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteit purgebonden rubbergranulaatoplossingen. Wij gebruiken voor de 4 & 8 mm de 7210LS en voor de 10 mm 6510G. Het oppervlak van beide is vrij open en daardoor goed waterdoorlatend. Direct toepasbaar en indien nodig op maat te snijden met een nat stanleymes. Rubbergranulaat is zeer bestendig tegen buiteninvloeden zoals vocht, vorst en insecten, vermijd alleen direct contact met brandstoffen. Wij zien het materiaal bij terrassen met name wordt gebruikt ter demping van contactgeluid, het opvangen van trillingen en hoogteverschillen of ter verbetering van de drainage (drainagestrips). Kortom, bijna alleen maar voordelen!

 

PVC dakbedekking

Indien er sprake is van pvc-dakbedekking, moet u rekening houden met migratie van weekmakers, wat in de loop van de tijd schade of lekkages kan veroorzaken aan het dakoppervlak. Voor deze toepassing schrijven wij rubber dragers met een aluminiumcachering aan de onderkant (Regupol Resist Solar AK) voor, of om eerst worteldoek te plaatsen als extra scheidingslaag. Deze kunt u op aanvraag ook bij ons verkrijgen, hieraan zijn wel minimale afnames verbonden. Voor meer informatie raden wij u aan onze documentatie/voorschriften door te lezen of contact met ons op te nemen via de chat, mail of telefoon.

regupol rubbergranulaat rubberdrager terras galerij vlonder

Rubber tegeldragers en vulplaten | Envirolift vloeroplossingen