Tegeldragers

Er zijn 19 producten.

Item 1-19 van 19 in totaal item(s)

Actieve filters

Tegeldragers

Tegeldragers - vast en verstelbaar

Tegeldragers van Envirolift zijn tot de millimeter verstelbaar en perfect voor het verhogen van tegelvloeren. De tegeldragers zijn geschikt voor vrijwel alle tegelsoorten met een afmeting van min. 30x30 en een minimale dikte van 2cm. De dragers zijn zeer draagkrachtig en geschikt voor zowel publieke als residentieel toepassingen. U kunt de tegeldrager gemakkelijk verstellen tot de juiste hoogte door ze uit te draaien, dit kan optioneel ook met een boormachine middels een speciaal bitje.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat de plotvijzen onder druk weer in elkaar draaien. De verstelbare dragers kunnen individueel meer dan 400 kg per stuk verdragen, dit maakt ze ook geschikt voor zware tegels. Bij grote tegelformaten (60x60+) is het zeer aan te raden een middendrager te gebruiken.

 

Tegelkruizen

De tegelkruizen van zowel de ST, SPIRAL en vaste dragers hebben standaard 3mm voegen en zijn type afhankelijk 11mm tot 15mm hoog. Optioneel kan er bij specifieke types gekozen worden voor 5mm voegen. Dit is alleen noodzakelijk waar men veel last heeft van overtallig hemelwater.

 

Vulrubbers

Vulrubber hebben verschillende voordelen naast het wegwerken van kleine hoogte verschillen. Zo zorgen ze voor extra demping (contactgeluid) en gaan kleine tegelverschuiving tegen. Hou er rekening mee dat de vulrubbers de dragers 1,5mm hoger maken.

 

Universele vulplaten

Rubber vulplaten zijn uiterst geschikt voor het wegwerken van kleine hoogte verschillen. Het is een zeer betaalbare manier om vloeren of zware objecten te voorzien van een extra dempende laag. Ze passen perfect onder de dragers en zijn zeer bestendig tegen weersinvloeden.

 

Hellingcorrector

Met de hellingcorrector kan men gemakkelijk hellingen corrigeren of creëren. Wij hebben correctoren voor zowel onder de voet als op de kop. De zelfnivellerende kopcorrector corrigeert automatisch de helling, alleen met de voet kunt u helling creëren voor bijv. een rolstoelhelling. Hou er wel rekening mee dat dit de drager hoogte (type afhankelijk) 10 tot 16mm verhoogt.

 

Als u een tegeldrager benodigd voor een hoogte die wij hier niet op de website hebben staan. Kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij van Tegeldrager.nl werken reeds al bijna 15 jaar met vloerdrager oplossingen en delen graag onze kennis en ervaring met u.

Vaste en verstelbare tegeldragers | Envirolift vloeroplossingen