Tegeldragers

Er zijn 27 producten.

Item 1-25 van 27 in totaal item(s)

Actieve filters

Tegeldragers

Tegeldragers - vast en verstelbaar

Tegeldragers van Envirolift zijn tot op de millimeter verstelbaar en perfect voor het verhogen van zowel binnen als buiten tegelvloeren. De tegeldragers zijn geschikt voor vrijwel alle tegelsoorten vanaf 30x30 die minimaal 2 cm dik zijn. De dragers zijn licht van gewicht maar toch zeer draagkrachtig te noemen en geschikt voor zowel publieke als residentiele omgevingen. Een Envirolift tegeldrager is eenvoudig op de juiste hoogte af te stellen door ze uit te draaien, bij de STANDARD en MAX kan dit optioneel snel met een speciaal bitje. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de plotvijzen onder zware druk of door frequente dynamische belastingen weer in elkaar draaien, dit gebeurt vrijwel nooit. De verstelbare dragers zijn individueel zeer zwaar belastbaar, dit maakt ze geschikt voor bijvoorbeeld zware betontegels. Bij grote tegelformaten (60x60+) is het aan te raden een extra middendrager onder de tegel te plaatsen, dit om de stabiliteit te verbeteren en de kans op breuk te verkleinen.

 

Tegelkruizen

De vaste dragers, STANDARD, SPIRAL en MAX vloerdragers worden standaard geleverd met 3 mm dikke voegbladen met een hoogte tussen de 11 en 15mm hoog. Tenzij er specifiek balksteunen bij besteld zijn. Optioneel kan er bij specifieke types gekozen worden voor 5 mm voegen, dit is echter alleen nodig op plekken waar sprake is van wateroverlast of een snelle drainage gewenst is.

Vulrubbers

Vulrubber hebben verschillende voordelen naast het wegwerken van kleine hoogte verschillen tussen de verschillende tegels. Zo zorgen ze voor extra demping (contactgeluid) en gaan tegelverschuiving zoveel mogelijk tegen. Hou er rekening mee dat de vulrubbers ongeveer 1,5mm extra hoogte aan de drager toevoegt.

 

Universele vulplaten

Rubber vulplaten zijn uiterst geschikt voor het wegwerken van hoogte verschillen (tot wel 30 mm). Het is een zeer betaalbare manier om vloeren of zware objecten te voorzien van een extra dempende laag. Ze passen perfect onder de dragers en zijn zeer bestendig tegen externe weersinvloeden en vocht.

 

Hellingcorrector

Met de hellingcorrector kunt u gemakkelijk hellingen corrigeren of creëren. Wij hebben correctoren voor zowel onder de voet als op de kop van de drager (type afhankelijk). De zelfnivellerende kopcorrector corrigeert automatisch de helling, alleen met de voetcorrector kunt u een helling creëren voor bijv. een rolstoelhelling. Hou er wel rekening mee dat dit de totale drager hoogte met 10 tot 16 mm (type afhankelijk) verhoogt.

 

Als u een tegeldrager benodigd voor een hoogte die wij hier niet op de website hebben staan. Kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij van Tegeldrager.nl werken reeds al bijna 15 jaar met vloerdrager oplossingen en delen graag onze kennis en ervaring met u. Bekijk ook gerust enkele referenties van ons op de website. Ook bij het berekenen van de totaal benodigde aantallen kunnen wij u helpen, hiervoor hebben wij alleen een zo'n accuraat legplan nodig.

Vaste en verstelbare tegeldragers | Envirolift vloeroplossingen