Tegeldragers

Er zijn 29 producten.

Item 1-29 van 29 in totaal item(s)

Actieve filters

Tegeldragers

Tegeldragers, vast en verstelbaar

Tegeldragers van Envirolift zijn eenvoudig tot op de millimeter verstelbaar en perfect voor het verhogen van zowel binnen- als buiten tegelvloeren. Onze vaste en verstelbare tegeldragers zijn geschikt voor vrijwel alle tegelsoorten die minimaal 30x30 breed en 2 cm dik zijn. De Envirolift Kunststof dragers van gerecycled Polypropyleen zijn licht van gewicht en zeer draagkrachtig. De Envirolift Tegeldragers worden veel toegepast in zowel publieke als residentiële toepassingen. Een Envirolift tegeldrager is eenvoudig te plaatsen en makkelijk op de juiste hoogte af te stellen door ze uit te draaien. Bij de Envirolift STANDARD en Envirolift MAX kan dit zeer snel met een speciaal boormachine bitje. Dit scheelt erg veel montagetijd en is dus sterk aan te bevelen!

Envirolift vaste en verstelbare dragers zijn individueel zeer zwaar belastbaar, dit maakt ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld zware betontegels. Bij grote tegelformaten (60x60+) raden wij aan een extra drager midden onder de tegel te plaatsen, dit om de stabiliteit te verbeteren en de kans op breuk te minimaliseren als een zwaar object erop valt.

 

Tegelkruizen

De Envirolift STANDARD, SPIRAL of MAX serie vloerdragers worden (evenals de Envirolift Vaste Tegeldragers) standaard geleverd met 3 mm dikke voegbladen met een hoogte tussen de 11 en 15 mm. Optioneel zijn er ook 5 mm voegbladen. Dit is echter alleen nodig op plekken waar sprake is van veel wateroverlast of waar snelle drainage gewenst is. Indien er specifiek balksteunen zijn besteld, vervallen de voegbladen automatisch.

 

Vulrubbers

Vulrubbers hebben verschillende voordelen, naast het wegwerken van kleine hoogteverschillen tussen de verschillende tegels. Vulrubbers zorgen voor extra demping (contactgeluid) en gaan kleine tegelverschuivingen tegen. Houd er rekening mee dat de vulrubbers ongeveer 1,5 mm extra hoogte aan de drager toevoegen.Universele vulplaten

Rubber vulplaten zijn uiterst geschikt voor het wegwerken van hoogteverschillen (tot wel 30 mm) en een zeer betaalbare manier om vloeren of zware objecten te voorzien van een extra dempende laag. Onze rubbergranulaat tegeltjes passen perfect onder de kunststof dragers en zijn bestand tegen externe weersinvloeden en vocht.Hellingcorrector

Met de hellingcorrector kunt u gemakkelijk hellingen corrigeren of creëren. Er zijn Envirolift correctoren voor zowel onder de voet als op de kop van de drager (afhankelijk van het type). De zelf nivellerende kopcorrector corrigeert automatisch de helling, alleen met de voetcorrector kunt u een helling handmatig corrigeren of creëren voor bijvoorbeeld een rolstoelhelling. Houd er wel rekening mee dat dit de totale dragerhoogte met 10 tot 16 mm (afhankelijk van het type) verhoogt.Andere hoogtes nodig of een speciale toepassing? Wij bieden oplossingen.

Als u een tegeldrager nodig heeft voor een andere hoogte dan wij op de website hebben staan, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Tegeldrager.nl levert al ruim 15 jaar vloerdrageroplossingen. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u. Bekijk ook enkele referenties op onze website voor meer informatie en inspiratie. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het totaal benodigde aantal tegeldragers? Ook daarmee kunnen wij u helpen; hiervoor hebben wij alleen een legplan nodig met de juiste afmetingen en benodigde hoogtes. Voor het zelf berekenen van het aantal benodigde dragers kunt u ook gebruik maken van onze rekentool die bij alle dragers vermeld is.

tegeldragers verstelbaar

Vaste en verstelbare tegeldragers | Envirolift vloeroplossingen