Tegeldragers

Er zijn 30 producten.

Item 1-25 van 30 in totaal item(s)

Actieve filters

Tegeldragers

Tegeldragers - vast en verstelbaar

Tegeldragers van Envirolift zijn tot op de millimeter verstelbaar en perfect voor het verhogen van binnen en buiten tegelvloeren. De tegeldragers zijn geschikt voor vrijwel alle tegelsoorten met een afmeting van min. 30x30 en vanaf een dikte van 2cm. De dragers zijn zeer draagkrachtig en geschikt voor zowel publieke als residentiele omgevingen. De tegeldrager is eenvoudig op de juiste hoogte af te stellen door ze uit te draaien, bij de STANDARD en MAX kan dit met een speciaal bitje.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat de plotvijzen onder zware druk of dynamische belastingen weer in elkaar draaien, dit gebeurt vrijwel nooit. De verstelbare dragers zijn individueel zeer zwaar belastbaar, dit maakt ze geschikt voor bijvoorbeeld zware dikke betontegels. Bij grote tegelformaten (60x60+) is het aan te raden een middendrager toe te passen, dit om de stabiliteit te verbeteren en de kans op breuk te verkleinen.

 

Tegelkruizen

De tegelkruizen en voegbladen van zowel de vaste dragers, STANDARD, SPIRAL en MAX series zijn standaard 3mm dik en zijn tussen de 11mm tot 15mm hoog. Optioneel kan er bij specifieke types gekozen worden voor 5mm voegen, dit is echter alleen nodig op plekken waar extra veel waterafvoer benodigd is (zoals rondom waterpartijen als zwembaden en vijvers).

Vulrubbers

Vulrubber hebben verschillende voordelen naast het wegwerken van kleine hoogte verschillen. Zo zorgen ze voor extra demping (contactgeluid) en gaan tegelverschuiving tegen. Hou er rekening mee dat de vulrubbers ongeveer 1,5mm extra hoogte toevoegt.

 

Universele vulplaten

Rubber vulplaten zijn uiterst geschikt voor het wegwerken van hoogte verschillen (tot wel 30 mm). Het is een zeer betaalbare manier om vloeren of zware objecten te voorzien van een extra dempende laag. Ze passen perfect onder de dragers en zijn zeer bestendig tegen weersinvloeden en vocht.

 

Hellingcorrector

Met de hellingcorrector kunt u gemakkelijk hellingen corrigeren of creëren. Wij hebben correctoren voor zowel onder de voet als op de kop. De zelfnivellerende kopcorrector corrigeert automatisch de helling, alleen met de voet kunt u helling creëren voor bijv. een rolstoelhelling. Hou er wel rekening mee dat dit de totale drager hoogte (type afhankelijk) 10 tot 16 mm verhoogt.

 

Als u een tegeldrager benodigd voor een hoogte die wij hier niet op de website hebben staan. Kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij van Tegeldrager.nl werken reeds al bijna 15 jaar met vloerdrager oplossingen en delen graag onze kennis en ervaring met u.

Vaste en verstelbare tegeldragers | Envirolift vloeroplossingen