Tegeldragers

Er zijn 30 producten.

Item 1-30 van 30 in totaal item(s)

Actieve filters

Tegeldragers

Tegeldragers - vast en verstelbaar

Tegeldragers van Envirolift zijn tot op de millimeter verstelbaar en perfect voor het verhogen van zowel binnen- als buitentegelvloeren. Onze vaste en verstelbare tegeldragers zijn geschikt voor vrijwel alle tegelsoorten die minimaal 30x30 breed en 2 cm dik zijn. Kunststof dragers zijn licht van gewicht maar toch zeer draagkrachtig en geschikt voor zowel publieke als residentiële toepassingen. Een Envirolift tegeldrager is eenvoudig op de juiste hoogte af te stellen door ze uit te draaien, bij de STANDARD en MAX kan dit optioneel snel met een speciaal boormachine bitje.

 

U hoeft zich geen zorgen te maken dat de plotvijzen onder zware druk of door frequente dynamische belastingen weer in elkaar draaien, dit gebeurt vrijwel nooit. Envirolift vaste en verstelbare dragers zijn individueel zeer zwaar belastbaar, dit maakt ze geschikt voor bijvoorbeeld zware betontegels. Bij grote tegelformaten (60x60+) raden wij aan een extra middendrager onder de tegel te plaatsen, dit om de stabiliteit te verbeteren en de kans op breuk te minimaliseren als een zwaar object van hoogte erop valt.

 

Tegelkruizen

De vaste kunststof dragers en de STANDARD, SPIRAL of MAX serie vloerdragers worden standaard geleverd met 3 mm dikke voegbladen met een hoogte tussen de 11 en 15 mm, tenzij er specifiek balksteunen zijn besteld. Optioneel is er ook de optie voor 5 mm voegen, dit is echter alleen nodig op plekken waar sprake is van veel wateroverlast of waar snelle drainage gewenst is.

 

Vulrubbers

Vulrubbers hebben verschillende voordelen, naast het wegwerken van kleine hoogteverschillen tussen de verschillende tegels. Ze zorgen ook voor extra demping (contactgeluid) en gaan kleine tegelverschuiving tegen. Hou er rekening mee dat de vulrubbers ongeveer 1,5 mm extra hoogte aan de drager toevoegen.

 

Universele vulplaten

Rubberen vulplaten zijn uiterst geschikt voor het wegwerken van hoogteverschillen (tot wel 30 mm) en een zeer betaalbare manier om vloeren of zware objecten te voorzien van een extra dempende laag. Onze rubbergranulaat tegeltjes passen mooi onder de kunststof dragers en zijn zeer bestendig tegen externe weersinvloeden en vocht.

 

Hellingcorrector

Met de hellingcorrector kunt u gemakkelijk hellingen corrigeren of creëren. Wij hebben correctoren voor zowel onder de voet als op de kop van de drager (afhankelijk van het type). De zelfnivellerende kopcorrector corrigeert automatisch de helling, alleen met de voetcorrector kunt u een helling handmatig corrigeren of creëren voor bijvoorbeeld een rolstoelhelling. Hou er wel rekening mee dat dit de totale dragerhoogte met 10 tot 16 mm (afhankelijk van het type) verhoogt.

 

Andere hoogtes nodig of een speciale toepassing? Wij bieden oplossingen.

Als u een tegeldrager nodig heeft voor een hoogte die wij hier niet op de website hebben staan, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij van Tegeldrager.nl werken al bijna 15 jaar met vloerdrageroplossingen en delen graag onze kennis en ervaring met u. Bekijk ook gerust enkele referenties op onze website. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van de totaal benodigde aantallen? Ook daarmee kunnen wij u helpen; hiervoor hebben wij alleen een legplan nodig met de juiste afmetingen en benodigde hoogtes.

tegeldragers verstelbaar

Vaste en verstelbare tegeldragers | Envirolift vloeroplossingen