VERZENDING

Tussen €0 - €400,-: €6,95 verzendkosten. Alles boven €400,- (totaal excl. BTW) wordt gratis geleverd in de Benelux (exclusief Waddeneilanden)! Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met een snelle en correcte uitlevering.

 • Uw bestelling wordt tijdens werkdagen bij u aangeboden (7:00 tot 17:00).
 • Indien u niet aanwezig bent wordt een tweede poging ondernomen om het af te geven. Meestal wordt hierbij ook een briefje afgegeven met de vraag contact op te nemen met de transporteur. Wij raden ten sterkste aan dit binnen 5 dagen te doen, anders kunnen er extra transportkosten in rekening worden gebracht.
 • Indien u wederom niet aanwezig bent wordt de bestelling retour gestuurd naar ons magazijn.

Let op: pallets (>6 dozen) worden slechts 1 maal aangeboden. Indien u niet aanwezig bent wordt er een briefje afgegeven met daarop de vervolg stappen.

Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om een alternatief afleveradres, bijvoorbeeld een bouwlocatie op te geven.

Bestellingen van meer dan 6 dozen worden door onze transporteur afgeleverd op een pallet door héél Nederland en België (uitgezonderd de Waddeneilanden). De bestelling wordt gelost daar waar de vrachtwagen kan komen. De beoordeling van de losplaats is te allen tijde voorbehouden aan de chauffeur. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij het lossen, dan kunt u achteraf geen commentaar leveren op de door de chauffeur gekozen losplaats.

Mocht bij uitlevering van uw bestelling blijken dat het pakket beschadigd is, neem het pakket dan niet aan en laat het door de transporteur mee retour nemen. Indien de uitlevering uwerzijds, om wat voor reden dan ook, wordt geweigerd dan kan de overeenkomst worden ontbonden en de door u betaalde opdrachtsom worden gecrediteerd na aftrek van de reeds gemaakte transportkosten aangevuld met € 25,00 administratiekosten.

LEVERTIJD

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en bevestigd ontvangt u per omgaande een orderbevestiging per e-mail, waarin u een specificatie vindt van hetgeen dat u heeft besteld en de aanvullende gegevens zoals u die heeft ingevuld. Grotere orders die uitgeleverd worden middels een pallet worden samen met onze transporteur ingepland voor uitlevering. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zogenaamd routetransport, lossen gebeurt naast de wagen middels laadklep. De standaard levertijd is tussen de 2 en 5 werkdagen, in drukke periodes kan dit oplopen. Het is in sommige gevallen mogelijk de bestelling op te halen bij ons magazijn in Drachten.

Toelichting minimaal bestelbedrag €100,-

Door de extreme kostenstijgingen voor grondstoffen, energie en verpakkingsmaterialen in 2021-2022 kunnen we kleinere orders niet langer kostendekkend uitvoeren. Tot nader order zijn wij daarom genoodzaakt om een minimum orderbedrag van € 100 excl. BTW en excl. verzendkosten in te stellen.

Retourneren

Wij doen er alles aan om u een perfect product te leveren die voldoet aan uw verwachtingen. Bent u desondanks niet tevreden met uw bestelling dan heeft u conform de wet "Verkoop op Afstand", het recht om binnen 14 dagen uw bestelling te retourneren zonder aanbetaling en opgaaf van redenen. Maatwerk leveringen kunnen niet geretourneerd worden tenzij er sprake is van een materiaal en/of productiefout.

Stappenplan:

Wilt u uw bestelling retourneren, dan vragen wij u volgende stappen zorgvuldig te doorlopen. Alléén op die manier kunnen wij uw retourzending z.s.m. afhandelen.

 1. Vul onderstaande Retourformulier zo volledig mogelijk in en verstuur deze naar onze Klantenservice (zie onder).
 2. U ontvangt per omgaande een bevestiging per e-mail van uw verzoek alsmede instructies en een RMA nummer voor het retourneren.
 3. Wacht onze instructies af alvorens de producten te retourneren daar het retouradres afwijkt van het vestigingsadres!
 4. Binnen 14 werkdagen na ontvangst van deze bevestiging dient u uw bestelling te retourneren.
 5. Na ontvangst van uw retournering ontvangt u per e-mail een bevestiging.
 6. Binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw retournering crediteren wij het door u betaalde bedrag op het door u opgegeven bankrekeningnummer.

Voorwaarden:

 • Retouren zonder RMA nummer worden expliciet geweigerd!
 • Alleen complete orders kunnen retour, geen losse onderdelen
 • De producten kunnen alléén worden geretourneerd in onbeschadigde staat en in de originele verpakking. Zij moeten in dezelfde conditie verkeren en dienen in de originele - schone, herbruikbare en onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd, de materialen mogen niet zijn gebruikt. Alleen complete orders kunnen worden geretourneerd, deelretouren kunnen wij niet accepteren. 
 • U dient zelf zorg te dragen voor het verzenden van het te retourneren product(en) naar ons centrale magazijn in Drachten. Daarnaast dient u zelf de kosten hiervan te betalen. Wij vergoeden dus geen verzend- en verpakkingskosten.
 • Indien u niet binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling op het afleveradres heeft geannuleerd middels onderstaande Retourformulier dan bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden.
 • Indien de te retourneren producten niet binnen 7 dagen na ontvangst van de retourinstructies, in ons bezit zijn dan bent u betalingsplichtig en zal er geen restitutie plaatsvinden.
 • Retouren in smerige en/of kapotte dozen worden geweigerd en komen niet voor verrekening in aanmerking
 • Vul onderstaande Retourformulier zo zorgvuldig mogelijk in zodat wij u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn.

Klantenservice:

Fiberplast circulair BV hodn. tegeldrager.nl

De Kletten 10, NL-9206 BA Drachten

Telefoonnummer: 0512-544715 bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur (vrijdag tot 15:00)

E-mailadres: info@fiberplastcirculair.nl

------------------------------------------------------------------

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:

 • Fiberplast circulair BV hodn. tegeldrager.nl
 • De Kletten 10, 9206 BA, Drachten
 • Telefoonnummer: 0512-544715
 • E-mailadres: info@fiberplastcirculair.nl

Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 1. Besteld op (DD-MM-YYYY):
 2. Bestelnummer:
 3. Ontvangen op (DD-MM-YYYY):
 4. Naam/Namen consument(en):
 5. Adres consument(en):
 6. IBAN Rekeningnummer:
 7. Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)
 8. Datum(DD-MM-YYYY):

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.