Terrasdrager

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Terrasdrager

Terrasdrager met geïntegreerde balksteun voor houten en composiet galerij- of terrasvloeren.

Zwaar belastbare terrasdragers die tot op de millimeter verstelbaar en binnen seconden gebruiksklaar te maken zijn. Raptor zijn specifiek ontwikkeld om bijna elk type onderconstructie goed en langdurig te ondersteunen. Dit voor een voordelige prijs en zonder dar er veel instructie benodigd is. Elke individuele Raptor terrasdrager kan een verdeelde statische last van wel 1000 kilo dragen. Perfect voor het verhogen van zelfs zware hardhouten vlonder-, terras-, balkon- of galerijvloeren. Schroef fundatiebalken eenvoudig en snel vast aan de balksteun middels de schroefgaten in de zijkant van de balksteun. De geïntegreerde balksteun is tussen de 20 en 24 mm hoog.

Toebehoren Terrasdrager

Vulblokken

Met Raptor vulblokken kunt u bepaalde dragers in stappen van 30 mm verhogen, het is mogelijk om tot wel 4 vulblokken te gebruiken voor één set voet + kop. Hou er rekening mee dat de 30 mm RAPTOR vulblok alleen gebruikt kan worden in combinatie met de L-voet. Optioneel te combineren met een 2 mm beschermplaat of 10 mm akoestische vulplaat. 

Beschermplaten

Een beschermplaat wordt gebruikt om de druk van de wanden van de voet beter te verdelen en zodoende afdrukken in zachte oppervlakken te voorkomen. Een onmisbaar element op zachte oppervlakken die gevoelig zijn voor schade zoals: dakbedekking, vilt, XPS of EPMD. De plaat verkleint de kans op beschadiging van de waterafdichting over lange periodes. Het verhoogt een RAPTOR verstelbare terrasdrager met 2 mm of 10 mm en kan worden gecombineerd worden met de L/S-voet en 30 mm vulblokken.

Voetcorrector (0-7%)

De 10mm hoge Raptor voetcorrector maakt het mogelijk de verstelbare terrasdrager op oppervlakken met een aanzienlijke helling te plaatsen. Het heeft een bereik van 0% tot 7%, dat wil zeggen dat het maximaal 7 cm hoogteverschil op één lopende meter kan corrigeren. Het element kan gebruikt worden in combinatie met de Raptor S- en L-voet. Tevens is het mogelijk een helling te creëren bijv. voor een rolstoelhelling.

Rubber drager

Rubberen dragers voor onder de Raptor terrasdragers zorgen voor extra bescherming, dempen contactgeluid en zijn makkelijk voor het wegwerken van kleine hoogte verschillen. Veel gebruikt bij oppervlakken die extra bescherming of geluidsisolatie vereisen. Maar ook om kleine hoogte verschillen weg te werken in de ondergrond of bij de balken. Direct onder de terrasdrager te plaatsen maar ook te gebruiken in combinatie met een voetcorrector of beschermplaat. Maximaal 2 stuks stapelen om vering te voorkomen en niet geschikt voor PVC dakbedekking (migratie van weekmakers).

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben bijna 15 jaar ervaring met verstelbare tegeldragers en terrasdragers. Voor meer informatie is het ook altijd handig de verschillende voorschriften of video’s te raadplegen.

Verstelbare terrasdragers van Envirolift | Tegeldrager.nl