Terrasdrager

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Terrasdrager

Een draagkrachtige terrasdrager met geïntegreerde balksteun voor galerij- of terrasvloeren. 

Zwaar belastbare terrasdragers die tot op de millimeter verstelbaar zijn en binnen enkele seconden gebruiksklaar te maken zijn. Raptor is specifiek ontwikkeld om bijna elk type onderconstructie, zoals hout, composiet of aluminium, adequaat te ondersteunen, dit alles voor een voordelige prijs en zonder dat er veel instructie benodigd is.

 

Elke individuele Raptor terrasdrager kan een verdeelde statische last van wel 1000 kilo dragen, perfect voor het verhogen van zware hardhouten vlondervloeren, terrasvloeren, balkonvloeren of galerijvloeren. Schroef de fundatiebalken eenvoudig en snel vast aan de balksteun middels de schroefgaten in de zijkant van de balksteun. De geïntegreerde balksteun is tussen de 20 en 24 mm hoog. Iedere drager is optioneel middels schroeven aan de bovenkant op hoogte te fixeren.

 

Toebehoren terrasdrager:

 

Vulblokken

Met Raptor vulblokken kunt u bepaalde dragers in stappen van 30 mm verhogen. Het is mogelijk om tot wel 4 vulblokken te gebruiken voor één set voet + kop. Hou er rekening mee dat een 30 mm RAPTOR vulblok alleen gebruikt kan worden in combinatie met de L-voet. Optioneel te combineren met een 2 mm beschermplaat of 10 mm akoestische vulplaat voor extra hoogte en bescherming.

 

Beschermplaten 

Een beschermplaat wordt gebruikt om de druk van de wanden van de voet beter te verdelen, zodoende afdrukken in zachte oppervlakken te voorkomen. Een onmisbaar element dus op zachte oppervlakken die gevoelig zijn voor schade, zoals dakbedekking, vilt, XPS of EPDM. De plaat verkleint de kans op beschadiging van de waterafdichting over lange periodes en gaat verschuivingen tegen. Het verhoogt een RAPTOR verstelbare terrasdrager met 2 mm of 10 mm en kan worden gecombineerd met de L/S-voet en 30 mm vulblokken.

 

Voetcorrector (0-7%)

De 10 mm hoge Raptor voetcorrector maakt het mogelijk de verstelbare terrasdrager op oppervlakken met een aanzienlijke helling te plaatsen. Het heeft een bereik van 0% tot 7%, wat betekent dat het maximaal 7 cm hoogteverschil op één lopende meter kan corrigeren. Het element kan worden gebruikt in combinatie met de Raptor S- en L-voet. Tevens is het mogelijk een helling te creëren, bijvoorbeeld voor een rolstoelhelling.

 

Rubberdrager 

Rubberen dragers onder de Raptor kunststof terrasdragers zorgen voor extra bescherming, dempen contactgeluid en trillingen, en zijn geschikt voor het wegwerken van kleine hoogteverschillen. Ze worden veel gebruikt bij oppervlakken die extra bescherming of demping vereisen. U kunt ze direct onder de terrasdrager plaatsen, maar ook gebruiken in combinatie met een voetcorrector of beschermplaat. Stapel maximaal 2 rubbergranulaatmatten om vering te voorkomen, en ze zijn niet geschikt voor PVC dakbedekking (vanwege migratie van weekmakers). Bij PVC dakbedekking raden wij aan Regupol Solar AK-matten te gebruiken.

 

Envirolift 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij van Envirolift hebben bijna 15 jaar ervaring met verstelbare terrasdragers. Voor meer informatie is het ook altijd handig de verschillende voorschriften of video's te raadplegen. Envirolift terrasdragers liggen al op honderden kleine en grote projecten in Nederland en België, een aantal daarvan kunt u vinden bij de referenties.

raptor terrasdragers terras drager verhoging galerij

Verstelbare terrasdragers van Envirolift | Tegeldrager.nl