Terrasdrager

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

Terrasdrager

RAPTOR, de draagkrachtige terrasdrager met geïntegreerde balksteun voor galerij- of terrasvloeren. 

Speciaal voor zwaar belaste terrassen leveren wij de Envirolift Raptor terrasdragers. Deze zwaar belastbare terrasdragers, die tot op de millimeter verstelbaar zijn, kunnen binnen enkele seconden geplaatst worden. De Envirolift Raptor is specifiek ontwikkeld om bijna elk type onderconstructie, zoals hout, composiet of aluminium, adequaat te ondersteunen. Een sterke terrasdrager  voor een voordelige prijs gemaakt van gerecycled polypropyleen. Toepasbaar zonder dat er veel instructie benodigd is.

 

Elke individuele Raptor terrasdrager kan een verdeelde statische last van wel 1000 kilo dragen, perfect voor het verhogen van zware hardhouten vlondervloeren, terrasvloeren, balkonvloeren of galerijvloeren. Schroef de fundatiebalken eenvoudig en snel vast aan de balksteun middels de schroefgaten in de zijkant van de balksteun. De geïntegreerde balksteun is tussen de 20 en 24 mm hoog. Iedere drager is indien gewenst met schroeven te fixeren.

 

Toebehoren terrasdrager:

Vulblokken

Met vulblokken kunt u de Envirolift Raptor dragers in stappen van 30 mm verhogen. Het is mogelijk om tot wel 4 vulblokken te gebruiken voor één set voet + kop. Optioneel te combineren met een 2 mm beschermplaat of 10 mm akoestische vulplaat voor extra hoogte en bescherming.

 

Beschermplaten 

Een beschermplaat wordt gebruikt om de druk van de wanden van de voet beter te verdelen om afdrukken in zachte oppervlakken te voorkomen. Een onmisbaar element dus op zachte oppervlakken die gevoelig zijn voor schade, zoals dakbedekking, vilt, XPS of EPDM. De beschermplaat verkleint de kans op beschadiging van de waterafdichting en gaat verschuivingen tegen. Het verhoogt een Envirolift RAPTOR verstelbare terrasdrager met 2 mm of 10 mm en kan worden gecombineerd met de L/S-voet en 30 mm vulblokken.

 

Voetcorrector (0-7%)

De 10 mm hoge Envirolift Raptor voetcorrector maakt het mogelijk de verstelbare terrasdrager op oppervlakken met een aanzienlijke helling te plaatsen. De Raptor voetcorrector heeft een bereik van 0% tot 7%. Dat betekent dat dit artikel maximaal 7 cm hoogteverschil op één lopende meter kan corrigeren. De Raptor voetcorrector kan worden gebruikt in combinatie met de Raptor S- en L-voet. De Envirolift Voetcorrector maakt het ook mogelijk om een helling te creëren. Een rolstoelhelling bijvoorbeeld.

 

Rubberdrager 

Rubber dragers in combinatie met de Envirolift Raptor terrasdragers zorgen voor extra bescherming. Ze dempen contactgeluid en trillingen en zijn geschikt voor het wegwerken van kleine hoogteverschillen. Regupol Rubber vulplaten worden veel gebruikt bij oppervlakken die extra bescherming of demping vereisen. U kunt ze direct onder de terrasdrager plaatsen maar ook gebruiken in combinatie met een voetcorrector of beschermplaat. Stapel maximaal 2 rubbergranulaatmatten om teveel vering te voorkomen. Regupol geluiddempende vulplaten zijn niet geschikt voor PVC dakbedekking (vanwege migratie van weekmakers). Bij PVC dakbedekking raden wij aan de hiervoor speciaal ontwikkelde Regupol Solar AK-matten te gebruiken.

 

Envirolift 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Bij Tegeldrager.nl hebben we ruim 15 jaar ervaring met Envirolift verstelbare terrasdragers. Voor meer informatie is het handig de verschillende voorschriften en video's te raadplegen. Envirolift terrasdragers liggen al op honderden kleine en grote projecten in Nederland en België, een aantal daarvan kunt u vinden bij de referenties.

raptor terrasdragers terras drager verhoging galerij

Verstelbare terrasdragers van Envirolift | Tegeldrager.nl