Terrasdrager

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Terrasdrager

Terrasdrager met geïntegreerde balksteun voor houten en composiet terrassen

Zwaar belastbare terrasdragers die tot op de millimeter verstelbaar zijn en weinig instructie behoeven. Elke individuele Raptor terrasdrager kan een verdeelde statische last van wel 1000 kilo verdragen. Perfect voor het verhogen van een vlonder-, terras- of galerijvloer. Schroef de fundatiebalken eenvoudig en snel vast aan de balksteun door de schroefgaten van de balksteun.

Toebehoren Terrasdrager

Vulblokken

Met Raptor vulblokken kunt u de drager in stappen van 30mm verhogen, het is mogelijk om tot 4 vulblokken te gebruiken voor één set voet + kop. Hou er rekening mee dat de 30mm RAPTOR vulblok alleen gebruikt kan worden in combinatie met de S-, en L-voet. Optioneel te combineren met een 2 mm beschermplaat of 10 mm akoestische vulplaat.

Beschermplaten

Een beschermplaat wordt gebruikt om de druk van de wanden van de voet beter te verdelen en afdrukken in zachte oppervlakken te voorkomen. Een onmisbaar element op zachte oppervlakken die gevoelig zijn voor schade zoals: dakbedekking, vilt, XPS of EPMD. De plaat verkleint de kans op beschadiging van de waterafdichting. Het verhoogt een RAPTOR verstelbare terrasdrager met 2 mm of 10 mm en kan worden gecombineerd worden met de RAPTOR L-, S-voet en RAPTOR 30 mm vulblokken.

Voetcorrector (0-7%)

De 10mm hoge Raptor voetcorrector maakt het mogelijk de verstelbare terrasdrager op oppervlakken met een aanzienlijke helling te plaatsen. Het heeft een bereik van 0% tot 7%, dat wil zeggen tot maximaal 7 cm verschil in niveau op één lopende meter. Het element kan gebruikt worden in combinatie met de Raptor S- en L-voet.

Rubber drager

Rubberen dragers voor onder de Raptor terrasdragers zorgen voor extra bescherming, dempen contactgeluid en zijn makkelijk voor het wegwerken van kleine hoogte verschillen. Veel gebruikt bij oppervlakken die extra bescherming of geluidsisolatie vereisen. Direct on der terrasdrager te plaatsen maar ook te gebruiken in combinatie met een voetcorrector of beschermplaat. Maximaal 2 stuks stapelen om vering te voorkomen en niet geschikt voor PVC dakbedekking (migratie van weekmakers).

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben bijna 15 jaar ervaring met verstelbare tegeldragers en terrasdragers. Voor meer informatie is het ook altijd handig de verschillende voorschriften of video’s te raadplegen.

Verstelbare terrasdragers van Envirolift | Tegeldrager.nl