Terrasdrager

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Terrasdrager

Terrasdrager met geïntegreerde balksteun voor houten en composiet terrassen

Terrasdragers die tot op de millimeter verstelbaar zijn en een hoge draagkracht hebben. Raptor terrasdragers kunnen een verdeelde statische last van 1000 kilo per stuk verdragen. Perfect voor het verhogen van een vlonder, terras of galerijvloer tot maximaal 250mm. Schroef de fundatiebalken makkelijk en snel vast aan de balksteun door de sleuven van de balksteun.

Toebehoren Terrasdrager

Vulblokken

Met Raptor vulblokken kunt u de drager steeds in stappen van 30mm verhogen. Het is mogelijk om tot 4 vulblokken te gebruiken voor één set voet + kop. Hou er rekening mee dat de 30mm RAPTOR vulblok alleen gebruikt kan worden in combinatie met de S-, en L-voet. Ook te combineren met een 2 mm beschermplaat- of 10 mm akoestische vulplaat.

Beschermplaten

De beschermplaat wordt gebruikt om de druk van de wanden van de voet beter te verdelen. Een onmisbaar element op voor zachte oppervlakken die gevoelig kunnen zijn voor schade, zoals: dakbedekking vilt, XPS, rubber of andere materialen waar er een kans is op beschadiging van de waterafdichting. Gebruik verhoogt de hoogte van de RAPTOR verstelbare terrasdrager met 2 mm en kan worden gecombineerd worden met de RAPTOR L-, en S-voet en het RAPTOR vulblok 30 mm.

Voetcorrector (0-7%)

De Raptor voetcorrector maakt het mogelijk de verstelbare terrasdrager op oppervlakken met een aanzienlijke helling te plaatsen. Het heeft een bereik van 0% tot 7%, dat wil zeggen tot 7 cm verschil in niveau op één lopende meter. Het element kan gebruikt worden in combinatie met de Raptor S-. en L-voet of het 30 mm RAPTOR vulblok.

Rubber drager

Rubberen dragers bieden extra bescherming en geluidsisolatie voor onder Raptor terrasdragers. Hoofzakelijk bij zachte of harde oppervlakken die extra bescherming of juist geluidsisolatie vereisen. Te plaatsen onder de voetcorrector of de RAPTOR  2 mm beschermplaat. Maximaal 2 stuks stapelen anders kan het dek lichtelijk gaan veren.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben bijna 15 jaar ervaring met verstelbare tegeldragers en terrasdragers. Voor meer informatie is het ook altijd handig de verschillende voorschriften of video’s te raadplegen.

Verstelbare terrasdragers van Envirolift | Tegeldrager.nl