• -10%
17-30mm SPIRAL verstelbare vloerdrager
search
  • 17-30mm SPIRAL verstelbare vloerdrager
  • 17-30mm SPIRAL verstelbare vloerdrager
  • 17-30mm SPIRAL verstelbare vloerdrager
  • 17-30mm SPIRAL verstelbare vloerdrager

17-30mm SPIRAL verstelbare vloerdrager

€ 2,62
€ 2,36 excl btw
2,86 incl btw 10% korting

Envirolift SPIRAL vloerdrager 17-30mm

In hoogte per mm verstelbaar, de brede kop zorgt voor een uitstekende stabiliteit. Te gebruiken in combinatie met een 3mm tegelkruis, 5mm tegelkruis of balksteun.

Optioneel bij te bestellen:

  • Universele voegbladen 5mm
  • Universele balksteun
  • SPIRAL/MAX tegelkruisjes 5mm
  • SPIRAL/MAX vulrubber 1.5mm
  • MAX Kophellingcorrector 0-6%

Er worden standaard 3mm voegkruizen en voegbladen meegeleverd. Voor tegelvloeren raden wij sterk aan vulrubbers te gebruiken.

Aantal

1-DDS017-030

Technische specificaties

Materiaal Polypropyleen
Belastbaarheid 1900 kg
Afmetingen D 17-30 x Diam. 145/167mm

Plus- en minpunten

 Bestendig
 Per mm in te stellen
 Uitstekende stabiliteit
 Geschikt voor zowel binnen als buiten

Beschrijving

SPIRAL vloerdragers van Envirolift staan bekend om lage verstelbare hoogtes, uitstekende stabiliteit en hoge draagkracht. Er is een breed scala aan accessoires beschikbaar die voordelen kunnen bieden ten aanzien van montagetijd, afwatering en afwerking. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen middels de chat, mail of telefoon. Wij hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van vloerdrager oplossingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie

Afwatering; 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is. Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden.

Plaatsing; de SPIRAL vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Indien er extra bescherming gewenst is raden wij aan een vulplaat onder de drager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, wij hebben deze in diktes van 4, 8 of 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC dakbedekking.

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd.

Onderhoud; de drager behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen. De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek ervan af te halen.

Voor meer informatie over de Envirolift SPIRAL vloerdragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Downloaden

Aantal tegeldragers berekenen

Calculeer in Excel indicatieve hoeveelheden.

Downloaden (264.5KB)

Hoogte tegeldragers berekenen

Calculeer in Excel indicatieve hoogtes.

Downloaden (117KB)

SPIRAL snelstart handleiding NL

Downloaden (5.68MB)

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in