• Profiteer nu van de staffelkorting in onze webshop!
 • Buzon verstelbare tegeldragers kopen

  BUZON TEGELDRAGERS

  Robuuste Buzon tegeldragers voor het opplussen van keramische-, natuursteen- en betontegelvloeren. Door MOSA aanbevolen voor haar XT tegels. 

  BEKIJK

 • Buzon regelbare terrasdragers

  BUZON TERRASDRAGERS

  Terrasdragers van de wereldmarktleider Buzon voor ophoging van houten- en composietvloeren. Door Fiberplast BV aanbevolen voor haar Envirodeck composiet planken.

  BEKIJK

 • Buzon rubber onderleggers en dragers

  BUZON RUBBERDRAGERS

  PAK-arm rubbergranulaat vulplaat voor Buzon vloer- en tegeldragers en Buzon terrasdragers voor houten of tegeldekken. Bescherming van dakbedekking en demping van contactgeluid.

  BEKIJK

 • Tegelklemmen, waterpassen of stelsleutels

  BUZON TOOLS

  Handige bijhorende Buzon tools die het algemene werk vergemakkelijken. Denk hierbij aan tegelklemmen, waterpassen of stelsleutels.

  BEKIJK

 • Gratis levering in de Benelux, ook op het werk

  Vanaf €150,- leveren wij uw bestelling kosteloos bij u thuis, in uw magazijn of op de bouwlocatie (Waddeneilanden uitgezonderd). De levertijd bedraagt ongeveer 4 tot 5 werkdagen. Door het COVID-19 virus momenteel 4-10 werkdagen

 • Professionele support via telefoon, mail en chat

  Een veilig gevoel dat u bij aanschaf via deze webshop terug kunt vallen op de officiële Buzon distributeur die u met meer dan een decennium ervaring kan bijstaan. 

 • Veilig bestellen, forse kortingen oplopend tot 30%

  In onze webshop kunt u veilig, eenvoudig en snel vloerdragers bestellen voor alle types tegels, houten en composiet vlonders. Grote afname = Grote korting!

Tegeldrager.nl presenteert; de PB-Serie van Buzon

Tegeldragers kopen? Alleen bij ons kunt u de professionele verstelbare terrasdragers van wereldmarktleider Buzon verkrijgen. Het slimme, innovatieve en robuuste ontwerp van de regelbare tegeldrager zorgt voor grote toepasbaarheid en het gebruikersgemak. Het kunststof zorgt ervoor dat de nivelleer plotvijzen erg lang meegaan en licht van gewicht zijn.

Aannemers en ZZP’er die nog nooit hebben gewerkt met vloerdragers van Buzon kunnen nu zelf ervaren waarom deze verstelbare tegeldragers een waar fenomeen zijn. Buzon regelbare vloerdragers zijn al in diverse projecten in en rond Nederland & Belgie toegepast. Of het nou gaat om betonnen, natuursteen of keramische tegels voor in of rond een een tuinterras, dakterras of fontein. Uiteraard hebben wij natuurlijk ook terrasdrager voor houten of composiet terrassen, deze zijn simpel te bevestigen aan de fundatiebalken. Grote opdrachten kunnen gunstige staffelkortingen oplopend tot wel 25% verwachten. Registreer en profiteer daarom bij het tegeldrager kopen!

Op projectbasis kunnen wij ook veel voor uw beteken: kijk op fiberplast.nl voor meer.

.

tegeldragers