Home

Subcategorieën

 • Tegeldragers

  Tegeldragers - vast en verstelbaar

  Tegeldragers van Envirolift zijn tot op de millimeter verstelbaar en perfect voor het verhogen van zowel binnen als buiten tegelvloeren. De tegeldragers zijn geschikt voor vrijwel alle tegelsoorten vanaf 30x30 die minimaal 2 cm dik zijn. De dragers zijn licht van gewicht maar toch zeer draagkrachtig te noemen en geschikt voor zowel publieke als residentiele omgevingen. Een Envirolift tegeldrager is eenvoudig op de juiste hoogte af te stellen door ze uit te draaien, bij de STANDARD en MAX kan dit optioneel snel met een speciaal bitje. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de plotvijzen onder zware druk of door frequente dynamische belastingen weer in elkaar draaien, dit gebeurt vrijwel nooit. De verstelbare dragers zijn individueel zeer zwaar belastbaar, dit maakt ze geschikt voor bijvoorbeeld zware betontegels. Bij grote tegelformaten (60x60+) is het aan te raden een extra middendrager onder de tegel te plaatsen, dit om de stabiliteit te verbeteren en de kans op breuk te verkleinen.

   

  Tegelkruizen

  De vaste dragers, STANDARD, SPIRAL en MAX vloerdragers worden standaard geleverd met 3 mm dikke voegbladen met een hoogte tussen de 11 en 15mm hoog. Tenzij er specifiek balksteunen bij besteld zijn. Optioneel kan er bij specifieke types gekozen worden voor 5 mm voegen, dit is echter alleen nodig op plekken waar sprake is van wateroverlast of een snelle drainage gewenst is.

  Vulrubbers

  Vulrubber hebben verschillende voordelen naast het wegwerken van kleine hoogte verschillen tussen de verschillende tegels. Zo zorgen ze voor extra demping (contactgeluid) en gaan tegelverschuiving zoveel mogelijk tegen. Hou er rekening mee dat de vulrubbers ongeveer 1,5mm extra hoogte aan de drager toevoegt.

   

  Universele vulplaten

  Rubber vulplaten zijn uiterst geschikt voor het wegwerken van hoogte verschillen (tot wel 30 mm). Het is een zeer betaalbare manier om vloeren of zware objecten te voorzien van een extra dempende laag. Ze passen perfect onder de dragers en zijn zeer bestendig tegen externe weersinvloeden en vocht.

   

  Hellingcorrector

  Met de hellingcorrector kunt u gemakkelijk hellingen corrigeren of creëren. Wij hebben correctoren voor zowel onder de voet als op de kop van de drager (type afhankelijk). De zelfnivellerende kopcorrector corrigeert automatisch de helling, alleen met de voetcorrector kunt u een helling creëren voor bijv. een rolstoelhelling. Hou er wel rekening mee dat dit de totale drager hoogte met 10 tot 16 mm (type afhankelijk) verhoogt.

   

  Als u een tegeldrager benodigd voor een hoogte die wij hier niet op de website hebben staan. Kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij van Tegeldrager.nl werken reeds al bijna 15 jaar met vloerdrager oplossingen en delen graag onze kennis en ervaring met u. Bekijk ook gerust enkele referenties van ons op de website. Ook bij het berekenen van de totaal benodigde aantallen kunnen wij u helpen, hiervoor hebben wij alleen een zo'n accuraat legplan nodig.

 • Terrasdrager

  Terrasdrager met geïntegreerde balksteun voor houten en composiet galerij- of terrasvloeren.

  Zwaar belastbare terrasdragers die tot op de millimeter verstelbaar en binnen seconden gebruiksklaar te maken zijn. Raptor zijn specifiek ontwikkeld om bijna elk type onderconstructie goed en langdurig te ondersteunen. Dit voor een voordelige prijs en zonder dar er veel instructie benodigd is. Elke individuele Raptor terrasdrager kan een verdeelde statische last van wel 1000 kilo dragen. Perfect voor het verhogen van zelfs zware hardhouten vlonder-, terras-, balkon- of galerijvloeren. Schroef fundatiebalken eenvoudig en snel vast aan de balksteun middels de schroefgaten in de zijkant van de balksteun. De geïntegreerde balksteun is tussen de 20 en 24 mm hoog.

  Toebehoren Terrasdrager

  Vulblokken

  Met Raptor vulblokken kunt u bepaalde dragers in stappen van 30 mm verhogen, het is mogelijk om tot wel 4 vulblokken te gebruiken voor één set voet + kop. Hou er rekening mee dat de 30 mm RAPTOR vulblok alleen gebruikt kan worden in combinatie met de L-voet. Optioneel te combineren met een 2 mm beschermplaat of 10 mm akoestische vulplaat. 

  Beschermplaten

  Een beschermplaat wordt gebruikt om de druk van de wanden van de voet beter te verdelen en zodoende afdrukken in zachte oppervlakken te voorkomen. Een onmisbaar element op zachte oppervlakken die gevoelig zijn voor schade zoals: dakbedekking, vilt, XPS of EPMD. De plaat verkleint de kans op beschadiging van de waterafdichting over lange periodes. Het verhoogt een RAPTOR verstelbare terrasdrager met 2 mm of 10 mm en kan worden gecombineerd worden met de L/S-voet en 30 mm vulblokken.

  Voetcorrector (0-7%)

  De 10mm hoge Raptor voetcorrector maakt het mogelijk de verstelbare terrasdrager op oppervlakken met een aanzienlijke helling te plaatsen. Het heeft een bereik van 0% tot 7%, dat wil zeggen dat het maximaal 7 cm hoogteverschil op één lopende meter kan corrigeren. Het element kan gebruikt worden in combinatie met de Raptor S- en L-voet. Tevens is het mogelijk een helling te creëren bijv. voor een rolstoelhelling.

  Rubber drager

  Rubberen dragers voor onder de Raptor terrasdragers zorgen voor extra bescherming, dempen contactgeluid en zijn makkelijk voor het wegwerken van kleine hoogte verschillen. Veel gebruikt bij oppervlakken die extra bescherming of geluidsisolatie vereisen. Maar ook om kleine hoogte verschillen weg te werken in de ondergrond of bij de balken. Direct onder de terrasdrager te plaatsen maar ook te gebruiken in combinatie met een voetcorrector of beschermplaat. Maximaal 2 stuks stapelen om vering te voorkomen en niet geschikt voor PVC dakbedekking (migratie van weekmakers).

  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Wij hebben bijna 15 jaar ervaring met verstelbare tegeldragers en terrasdragers. Voor meer informatie is het ook altijd handig de verschillende voorschriften of video’s te raadplegen.

 • Vloerdrager

  Vloerdrager

  Met een vloerdrager bedoelen wij een drager die met toebehoren geschikt te maken is voor zowel het verhogen van tegel- als vlondervloeren. Dit door simpelweg een tegelkruis/voegblad of balksteun op de kop van de vloerdrager te positioneren. Een losse Envirolift vloerdrager wordt aangeraden als middendrager onder tegels groter dan 60 x 60 cm. Dit verhoogt de stabiliteit en verkleint de kans op breuk.

  Bij te bestellen toebehoren:

  Balksteun

  Plaats op de kop van de drager, aan de balk te fixeren middels de schroefgaten in de zijkant van de balksteun. Optioneel is het ook mogelijk de balk te fixeren van bovenaf door in de drager te boren.

  Voegkruis

  Voegkruis (3 of 5 mm) dat snel op de kop van de drager te plaatsen is. De kruisvoegen zijn niet afbreekbaar dus alleen te gebruiken in het middendeel van het tegelterras.

  Voegbladen

  Losse voegbladen die individueel op de kop van de drager te plaatsen zijn. Met name handig voor rondom de randen waarbij de drager iets moet worden doorgeschoven.

  Vulrubber

  Met name sterk aan ter raden voor tegelterrassen. Gaat verschuivingen tegen, dempt contactgeluid en erg handig voor het wegwerken van kleine hoogte verschillen.

  Vulplaat

  Multifunctionele rubber opvulplaten die mooi onder de voet van de dragers te plaatsen. Leverbaar in diktes van 4, 8 en 10 mm in de afmeting 200 bij 200 mm. Maximaal twee stapelen om vering te voorkomen.

  Hellingcorrector

  Afhankelijk van het drager type, zijn er correctors voor zowel de voet als de kop. De voetcorrectors moeten handmatig worden ingesteld terwijl die voor de kop zelfnivelerend zijn. Makkelijk in gebruik

  Voor meer informatie of de bijbehorende gebruiksinstructies kunt u de individuele product paginas bezoeken of natuurlijk contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij reageren vaak binnen een werkdag.

 • Rubberdrager

  Rubber tegeldragers en vulplaten voor tegel of vlonder terrassen

  Rubber tegeldragers / vulplaten zijn voordelig en multifunctioneel inzetbaar, met name voor de wat kleinere hoogtes bieden ze een uitkomst. Ze zijn makkelijk op maat te snijden met een nat stanleymes, van nature geluiddempend en zeer zwaar belastbaar. De rubber vulplaten zijn erg handig in combinatie met onze kunststof vloerdragers, hiermee is tot wel 20 mm extra hoogte te winnen. Gebruik hierbij maximaal 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren wat het algemene loopcomfort verslechterd. De 8 mm volrubber tegeldrager kunt u max. 3 keer stapelen.

  Indien er sprake is van pvc-dakbedekking moet u rekening houden met migratie van weekmakers wat over tijd voor schade kan zorgen. Voor deze toepassing schrijven wij rubber dragers met een aluminiumcachering aan de onderkant (Regupol Resist Solar AK) voor of om eerst worteldoek te plaatsen als scheidingslaag. Deze kunt u op aanvraag ook bij ons verkrijgen. Voor meer informatie raden wij u aan onze documentatie/voorschriften door te lezen of contact met ons op te nemen via de chat, mail of telefoon.

 • Toebehoren

  Toebehoren & accessoires Envirolift vloerdragers

  Hier vindt u allerlei handige losse toebehoren van zowel de VT, ST, MAX en SPIRAL-vloerdrager oplossingen van Envirolift. Sommige toebehoren zijn los te verkrijgen en anderen alleen per 50 of 100 stuks. Hou er rekening mee dat sommige toebehoren alleen te gebruiken is met bepaalde vloerdrager series, tenzij er specifiek Universeel bij staat (zoals bij de voegbladen). Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die onze vloerdrager toebehoren allemaal kunnen bieden. Er zijn over de jaren heel wat slimme oplossingen ontwikkeld die met name van de montage heel wat tijd en geld kunnen besparen! Ook esthetisch zijn er oplossingen die het eindresultaat net wat mooier kunnen maken.

Er zijn 59 producten.

Item 1-25 van 59 in totaal item(s)

Actieve filters

Home