Home

Subcategorieën

 • Tegeldragers

  Tegeldragers, vast en verstelbaar

  Tegeldragers van Envirolift zijn eenvoudig tot op de millimeter verstelbaar en perfect voor het verhogen van zowel binnen- als buiten tegelvloeren. Onze vaste en verstelbare tegeldragers zijn geschikt voor vrijwel alle tegelsoorten die minimaal 30x30 breed en 2 cm dik zijn. De Envirolift Kunststof dragers van gerecycled Polypropyleen zijn licht van gewicht en zeer draagkrachtig. De Envirolift Tegeldragers worden veel toegepast in zowel publieke als residentiële toepassingen. Een Envirolift tegeldrager is eenvoudig te plaatsen en makkelijk op de juiste hoogte af te stellen door ze uit te draaien. Bij de Envirolift STANDARD en Envirolift MAX kan dit zeer snel met een speciaal boormachine bitje. Dit scheelt erg veel montagetijd en is dus sterk aan te bevelen!

  Envirolift vaste en verstelbare dragers zijn individueel zeer zwaar belastbaar, dit maakt ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld zware betontegels. Bij grote tegelformaten (60x60+) raden wij aan een extra drager midden onder de tegel te plaatsen, dit om de stabiliteit te verbeteren en de kans op breuk te minimaliseren als een zwaar object erop valt.

   

  Tegelkruizen

  De Envirolift STANDARD, SPIRAL of MAX serie vloerdragers worden (evenals de Envirolift Vaste Tegeldragers) standaard geleverd met 3 mm dikke voegbladen met een hoogte tussen de 11 en 15 mm. Optioneel zijn er ook 5 mm voegbladen. Dit is echter alleen nodig op plekken waar sprake is van veel wateroverlast of waar snelle drainage gewenst is. Indien er specifiek balksteunen zijn besteld, vervallen de voegbladen automatisch.

   

  Vulrubbers

  Vulrubbers hebben verschillende voordelen, naast het wegwerken van kleine hoogteverschillen tussen de verschillende tegels. Vulrubbers zorgen voor extra demping (contactgeluid) en gaan kleine tegelverschuivingen tegen. Houd er rekening mee dat de vulrubbers ongeveer 1,5 mm extra hoogte aan de drager toevoegen.  Universele vulplaten

  Rubber vulplaten zijn uiterst geschikt voor het wegwerken van hoogteverschillen (tot wel 30 mm) en een zeer betaalbare manier om vloeren of zware objecten te voorzien van een extra dempende laag. Onze rubbergranulaat tegeltjes passen perfect onder de kunststof dragers en zijn bestand tegen externe weersinvloeden en vocht.  Hellingcorrector

  Met de hellingcorrector kunt u gemakkelijk hellingen corrigeren of creëren. Er zijn Envirolift correctoren voor zowel onder de voet als op de kop van de drager (afhankelijk van het type). De zelf nivellerende kopcorrector corrigeert automatisch de helling, alleen met de voetcorrector kunt u een helling handmatig corrigeren of creëren voor bijvoorbeeld een rolstoelhelling. Houd er wel rekening mee dat dit de totale dragerhoogte met 10 tot 16 mm (afhankelijk van het type) verhoogt.  Andere hoogtes nodig of een speciale toepassing? Wij bieden oplossingen.

  Als u een tegeldrager nodig heeft voor een andere hoogte dan wij op de website hebben staan, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Tegeldrager.nl levert al ruim 15 jaar vloerdrageroplossingen. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u. Bekijk ook enkele referenties op onze website voor meer informatie en inspiratie. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het totaal benodigde aantal tegeldragers? Ook daarmee kunnen wij u helpen; hiervoor hebben wij alleen een legplan nodig met de juiste afmetingen en benodigde hoogtes. Voor het zelf berekenen van het aantal benodigde dragers kunt u ook gebruik maken van onze rekentool die bij alle dragers vermeld is.

  tegeldragers verstelbaar

 • Terrasdrager

  RAPTOR, de draagkrachtige terrasdrager met geïntegreerde balksteun voor galerij- of terrasvloeren. 

  Speciaal voor zwaar belaste terrassen leveren wij de Envirolift Raptor terrasdragers. Deze zwaar belastbare terrasdragers, die tot op de millimeter verstelbaar zijn, kunnen binnen enkele seconden geplaatst worden. De Envirolift Raptor is specifiek ontwikkeld om bijna elk type onderconstructie, zoals hout, composiet of aluminium, adequaat te ondersteunen. Een sterke terrasdrager  voor een voordelige prijs gemaakt van gerecycled polypropyleen. Toepasbaar zonder dat er veel instructie benodigd is.

   

  Elke individuele Raptor terrasdrager kan een verdeelde statische last van wel 1000 kilo dragen, perfect voor het verhogen van zware hardhouten vlondervloeren, terrasvloeren, balkonvloeren of galerijvloeren. Schroef de fundatiebalken eenvoudig en snel vast aan de balksteun middels de schroefgaten in de zijkant van de balksteun. De geïntegreerde balksteun is tussen de 20 en 24 mm hoog. Iedere drager is indien gewenst met schroeven te fixeren.

   

  Toebehoren terrasdrager:

  Vulblokken

  Met vulblokken kunt u de Envirolift Raptor dragers in stappen van 30 mm verhogen. Het is mogelijk om tot wel 4 vulblokken te gebruiken voor één set voet + kop. Optioneel te combineren met een 2 mm beschermplaat of 10 mm akoestische vulplaat voor extra hoogte en bescherming.

   

  Beschermplaten 

  Een beschermplaat wordt gebruikt om de druk van de wanden van de voet beter te verdelen om afdrukken in zachte oppervlakken te voorkomen. Een onmisbaar element dus op zachte oppervlakken die gevoelig zijn voor schade, zoals dakbedekking, vilt, XPS of EPDM. De beschermplaat verkleint de kans op beschadiging van de waterafdichting en gaat verschuivingen tegen. Het verhoogt een Envirolift RAPTOR verstelbare terrasdrager met 2 mm of 10 mm en kan worden gecombineerd met de L/S-voet en 30 mm vulblokken.

   

  Voetcorrector (0-7%)

  De 10 mm hoge Envirolift Raptor voetcorrector maakt het mogelijk de verstelbare terrasdrager op oppervlakken met een aanzienlijke helling te plaatsen. De Raptor voetcorrector heeft een bereik van 0% tot 7%. Dat betekent dat dit artikel maximaal 7 cm hoogteverschil op één lopende meter kan corrigeren. De Raptor voetcorrector kan worden gebruikt in combinatie met de Raptor S- en L-voet. De Envirolift Voetcorrector maakt het ook mogelijk om een helling te creëren. Een rolstoelhelling bijvoorbeeld.

   

  Rubberdrager 

  Rubber dragers in combinatie met de Envirolift Raptor terrasdragers zorgen voor extra bescherming. Ze dempen contactgeluid en trillingen en zijn geschikt voor het wegwerken van kleine hoogteverschillen. Regupol Rubber vulplaten worden veel gebruikt bij oppervlakken die extra bescherming of demping vereisen. U kunt ze direct onder de terrasdrager plaatsen maar ook gebruiken in combinatie met een voetcorrector of beschermplaat. Stapel maximaal 2 rubbergranulaatmatten om teveel vering te voorkomen. Regupol geluiddempende vulplaten zijn niet geschikt voor PVC dakbedekking (vanwege migratie van weekmakers). Bij PVC dakbedekking raden wij aan de hiervoor speciaal ontwikkelde Regupol Solar AK-matten te gebruiken.

   

  Envirolift 

  Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Bij Tegeldrager.nl hebben we ruim 15 jaar ervaring met Envirolift verstelbare terrasdragers. Voor meer informatie is het handig de verschillende voorschriften en video's te raadplegen. Envirolift terrasdragers liggen al op honderden kleine en grote projecten in Nederland en België, een aantal daarvan kunt u vinden bij de referenties.

  raptor terrasdragers terras drager verhoging galerij

 • Vloerdrager

  Envirolift Verstelbare vloerdragers voor bijna ieder type terrasoppervlak

  Envirolift Vloerdragers zijn er in verschillende typen. Te weten de Standard, de Spiral en de Max vloerdrager. Al deze Envirolift vloerdragers blinken uit in stabiliteit en universele bruikbaarheid. De Spiral vloerdrager is geschikt voor hoogtes variërend van 10 tot 210 mm. De Standard vloerdrager is er in de maten 30-45 mm tot 120-220 mm. De Max vloerdrager is er voor de hogere vloeren, variërend van 45-75mm tot wel 750-950 mm! 

  Vloerdragers zijn kunststof dragers die met enkele toebehoren gereed te maken zijn voor zowel het verhogen van tegel- als vlondervloeren. De aanpassing kan gerealiseerd worden door simpelweg een tegelkruis/voegblad of balksteun op de kop van de vloerdrager te plaatsen. U dient dus bij deze vloerdragers voegbladen, tegelkruisen of balksteunen bij te bestellen. Een losse Envirolift vloerdrager wordt aangeraden als middendrager onder tegels groter dan 60 x 60 cm. Dit verhoogt de algemene stabiliteit en verkleint de kans op breuk.

  Optioneel bij te bestellen toebehoren:

  Balksteun

  Voor montage van een vlonderterras dient u de vloerdragers te voorzien van een balksteun. Plaats deze op de kop van de drager. De balksteun kan aan een balk gefixeerd worden middels de schroefgaten aan de zijkant van de balksteun. Optioneel is het ook mogelijk de balk van bovenaf te fixeren met een schroef door deze in de vloerdrager te boren. De Envirolift Raptor terrasdragers zijn speciaal ontwikkeld voor een vlonder- of galerijvloer, hebben standaard een geïntegreerde balksteun en zijn iets draagkrachtiger.

   

  Voegkruizen & voegbladen

  Een Voegkruis (3 of 5 mm) is snel op de kop van de drager te plaatsen. Werkt daarom veel sneller dan losse voegbladen. Losse voegbladen zijn echter individueel op de kop van de drager te plaatsen en daardoor met name handig rondom hoeken en randen waarbij de drager iets moet worden doorgeschoven.

  Vulrubbers

  Vulrubbers voor de Envirolift Max, Spiral en Standard vloerdragers met name voor tegelterrassen sterk aan te raden. Vulrubbers gaan verschuivingen tegen, dempen contactgeluid en is zijn erg handig voor het wegwerken van kleine hoogteverschillen. Voegen standaard 1.5 mm toe aan de dragerhoogte.

  Vulplaat

  De Regupol multifunctionele rubber opvulplaten zijn mooi onder de voet van de dragers te plaatsen.  Deze geluiddempende rubber vulplaten zijn leverbaar in diktes van 4, 8 en 10 mm in de afmeting 200 bij 200 mm. Maximaal twee stapelen om vering te voorkomen. Rubbergranulaat tegeltjes zijn indien nodig zelf eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes.

  Hellingcorrector

  Afhankelijk van het drager type, zijn er correctors voor zowel de voet als de kop. De voetcorrectors moeten handmatig worden ingesteld terwijl die voor de kop zelf nivellerend zijn. Zelf nivellerend betekent dat de corrector middels een geïntegreerd mechanisme zelf het afschot compenseert voor een vlak tegeloppervlak. De Envirolift voetcorrector moet daarentegen handmatig worden afgesteld.

   

  Envirolift vloerdragers

  Voor meer informatie of de bijbehorende gebruiksinstructies kunt u de individuele product pagina's bezoeken of natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij reageren vaak binnen een werkdag. Wij raden aan eerst de bijbehorende Envirolift documentatie en video’s van de vloerdragers te bekijken om een beter beeld te krijgen van de vloerdragers en het gemak dat ze bieden bij het verhogen van een tegelvloer of vlonder. Alle dragers zijn gemaakt van gerecycled Polypropyleen en zijn bestand tegen  vocht, vorst of insecten. Om deze redenen liggen onze vloerdragers al op honderden locaties in Nederland en België.

  verstelbare vloerdrager envirolift

 • Rubberdrager

  Envirolift Vaste Rubber tegeldragers en Regupol vulplaten

  Vaste Rubber Tegeldragers en Regupol vulplaten zijn voordelig en multifunctioneel inzetbaar. Met name voor de wat kleinere hoogtes bieden ze echt een uitkomst. De 2 mm vaste rubber tegeldrager gaat verschuiven van tegels tegen en dempt geluid. De 8mm vaste tegeldrager is maximaal 3x te stapelen en daardoor kan dus een totale verhoging van 24 mm gerealiseerd worden. Ze zijn makkelijk op maat te snijden met een nat stanleymes, van nature (geluid)dempend en zeer zwaar belastbaar.

   

  De Regupol rubber vulplaten zijn erg handig in combinatie met onze kunststof vloerdragers. Hiermee is met gemak tot wel 20 mm extra hoogte te winnen, wordt contactgeluid beter gedempt en de algemene drainage verbeterd. Het is van belang maximaal 2 Regupol vulplaten te stapelen. Bij meer platen kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk gaat veren wat het algemene loopcomfort verslechtert.

   

  Regupol rubbergranulaat

  Onze 200x200 Regupol rubbermatten zijn gemaakt van  gerecycled rubbergranulaat. Het Duitse Regupol staat wereldwijd bekend om zijn hoge kwaliteit purgebonden rubbergranulaatoplossingen. Wij gebruiken voor de 4 & 8 mm de 7210LS en voor de 10 mm 6510G. Het oppervlak van beide is vrij open en daardoor goed waterdoorlatend. Direct toepasbaar en indien nodig op maat te snijden met een nat stanleymes. Rubbergranulaat is zeer goed bestand tegen invloeden zoals vocht, vorst en insecten, vermijd alleen direct contact met brandstoffen. Wij zien dat het materiaal bij terrassen met name wordt gebruikt ter demping van contactgeluid, het opvangen van trillingen en hoogteverschillen of ter verbetering van de drainage (drainagestrips). Kortom, bijna alleen maar voordelen!

   

  PVC dakbedekking

  Indien er sprake is van pvc-dakbedekking, moet u rekening houden met migratie van weekmakers, wat in de loop van de tijd schade of lekkages kan veroorzaken aan het dakoppervlak. Voor deze toepassing schrijven wij rubber dragers met een aluminiumcachering aan de onderkant (Regupol Resist Solar AK) voor, of om eerst worteldoek te plaatsen als extra scheidingslaag. Deze kunt u op aanvraag ook bij ons verkrijgen, hieraan zijn wel minimale afnames verbonden. Voor meer informatie raden wij u aan onze documentatie/voorschriften door te lezen of contact met ons op te nemen via de chat, mail of telefoon.

  regupol rubbergranulaat rubberdrager terras galerij vlonder

 • Toebehoren

  Toebehoren Envirolift terras- & tegeldragers

  Op deze pagina vindt u allerlei handige losse toebehoren voor zowel onze vaste tegeldragers als de STANDARD, MAX, RAPTOR en SPIRAL vloer- en terrasdragers series van Envirolift. Sommige toebehoren zijn los te verkrijgen, en anderen alleen per 50 of 100 stuks. Hou er rekening mee dat sommige toebehoren alleen te gebruiken zijn met bepaalde vloerdragerseries, tenzij er specifiek "Universeel" bij staat (zoals de voegbladen of de rubbergranulaat vulplaten).

     

  Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden die onze vloerdrager toebehoren allemaal kunnen bieden bij de verwerking van uw project. Er zijn over de jaren heel wat slimme oplossingen ontwikkeld die met name bij de montage van middelgrote tot grote projecten heel wat tijd en geld kunnen besparen! Ook zijn er oplossingen die het eindresultaat net wat mooier kunnen maken, denk hierbij met name aan de randdilatatie clip of de RVS plintafwerkset.

   

  Over Envirolift

  Onder de merknaam Envirolift levert Fiberplast al meer dan 15 jaar hoogwaardige vloerdrageroplossingen aan hoofdzakelijk de zakelijke markt in Nederland en België. Echter kwam er over de jaren ook steeds meer vraag vanuit de particuliere sector. Om deze reden hebben wij deze webshop geopend om aan deze vraag te kunnen voldoen. Onze producten liggen reeds op honderden locaties in Nederland en België. Van grote projecten waar honderdduizenden zijn verwerkt tot aan kleinere balkons waar slechts enkele tientallen zijn toegepast. Onze producten staan bekend om hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, gebruikersgemak en zeer lange levensduur. Al onze producten zijn bestand tegen vocht, vorst of insecten en na hun lange theoretische levensduur volledig recyclebaar.

  toebehoren accesoires envirolift

Er zijn 60 producten.

Item 1-50 van 60 in totaal item(s)

Actieve filters

Home