Regupol isolatieplaten voor onder Envirolift tegeldragers
search
  • Regupol isolatieplaten voor onder Envirolift tegeldragers
  • Regupol isolatieplaten voor onder Envirolift tegeldragers 2

200x200x4mm (140 stuks) Regupol

€ 76,84 excl btw
92,98 incl btw

Geluiddempende vulplaat voor toepassing onder Envirolift dragers.

  • PU gebonden SBR rubber 
  • zwart met gekleurde EPDM spikkels
  • maximale belasting 125 t/m2 bij 8 mm
  • drukweerstand 25% deformatie 0.7N/mm2
  • voldoet aan Reach PAK <5 mg/kg
  • VPE 140 stuks per pak 60 pakken per pallet
  • vanaf 1 volle pallet in bulkverpakking leverbaar
  • niet geschikt voor PVC ondergrond!                                                                                                                                  
Aantal

1-20020004

Technische specificaties

Materiaal Rubber
Afmetingen 200x200x4mm

Plus- en minpunten

 Waterdoorlatend
 Geluiddempend
 Beschermt de ondervloer
 Past onder alle vloerdragers

Beschrijving

De rubberdragers van Regupol/Envirolift zijn een bestendig, betaalbaar en multifunctioneel product te noemen. Niet alleen als opvulplaat maar ook als isolerende beschermlaag of akoestische strip. Zeer handig in gebruik in combinatie met de STANDARD, MAX of SPIRAL vloerdrager. Gemaakt van gerecycled materiaal dan na een lange levensduur weer volledig recyclebaar is. 

Rubbergranulaat tegeltjes

De rubber tegeltjes bestaan uit geperst granulaatrubber (afkomstig van gerecyclede autobanden) dat gebonden is met een hoogwaardige PU binder. Het gebruikte rubber bestaat vrijwel allen uit autobanden van West-Europese oorsprong met een zeer laag roetgehalte. De rubber tegeltjes zijn PAK arm en voldoen ruim aan de REACH standaard.

Rubber onderleggers worden vaak gebruikt als beschermlaag en isolatie onder tegels, vloer- en tegeldragers op bijv. platte daken en balkons. Maar ook steeds meer als multifunctionele ophooglaag bij composiet of houten terrassen/vlonder. Ze zijn zeer bestendig tegen weerinvloeden en gaan lang mee. Het materiaal is, indien nodig, makkelijk op maat te snijden met een nat stanleymes.

Migratie van weekmakers

SBR opvulplaten zijn niet geschikt voor plaatsing op zachte dakmembranen zoals PVC. Hier zal namelijk een migratie van weekmakers plaatsvinden waarbij het dakmembraan kan gaan lekken. Wij raden hierbij aan een extra beschermlaag tussen de rubber drager en de dakbedekking aan te brengen (zoals bijv. worteldoek).

Afmetingen beschikbare onderleggers

Indien de gewenste maat of dikte niet in op deze website staat kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.  Wij hebben meer dan 100+ verschillende soorten en types rubbergranulaat in ons assortiment en helpen u graag verder. Maatwerk is hierbij mogelijk, mits er wordt voldaan aan de minimale afname (type afhankelijk).

Fabrikant