search

75-150mm MAX verstelbare vloerdrager

€ 5,31 excl btw
6,43 incl btw

Envirolift MAX vloerdrager 75-150mm

Traploos in hoogte verstelbaar, de brede kop zorgt voor een uitstekende stabiliteit. Te gebruiken in combinatie met een 3mm tegelkruis, 5mm tegelkruis of balksteun. Geschikt voor zowel tegel als hout/composiet terrassen. Zeer zwaar belastbaar.

Optioneel bij te bestellen:

  • Universele voegbladen 5mm
  • Universele balksteun
  • SPIRAL/MAX tegelkruisjes 5mm
  • SPIRAL/MAX 1.5mm vulrubber
  • MAX kophellingcorrector 0-6%
  • MAX voetcorrector 0-8%
  • MAX stelsleutel
  • STANDARD/MAX snelsteller boorbitje

Er worden standaard 3mm voegkruizen en voegbladen meegeleverd. Voor tegelvloeren raden wij sterk aan vulrubbers te gebruiken.

Aantal

1-MAX70-150

Technische specificaties

Materiaal Polypropyleen
Belastbaarheid 1700 kg
Afmetingen D 70-150 x Diam. 145/210mm

Plus- en minpunten

 Groot draagvlak
 Uitstekende stabiliteit
 Uitdraaiblokkering
 Met boorbitje uit te draaien
 Draagkrachtig

Beschrijving

De MAX serie vloerdragers van Envirolift staan bekend om hun stabiliteit, hoogte bereik en zeer hoge draagkracht. Er zijn diverse accessoires beschikbaar die voordelen kunnen bieden ten aanzien van montagetijd, afwatering en afwerking. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met vloerdragers en een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van vloerdrager oplossingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie;

Afwatering; 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is. Er zijn voegkruis en losse voegbladen in beide diktes leverbaar. Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden, dit kan via een randdilatatieclip.

Plaatsing; de PP vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt hierbij geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Als er extra bescherming is gewenst raden wij aan om een 200x200 vulplaat onder de drager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk om een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, deze hebben wij in diktes van 4, 8 en 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC-dakbedekking, gebruik in dat geval een extra scheidingslaag (zoals worteldoek).

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de MAX vloerdrager producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd.

Onderhoud; de dragers behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen (alg etc). De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek te demonteren.

Voor meer informatie over de Envirolift MAX vloerdragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Downloaden

MAX snelstart handleiding NL

Downloaden (7.4M)

Aantal tegeldragers berekenen

Calculeer in Excel indicatieve hoeveelheden.

Downloaden (264.5k)

Hoogte tegeldragers berekenen

Calculeer in Excel indicatieve hoogtes.

Downloaden (117k)

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in