Envirolift Standard terrasdrager
search
 • Envirolift Standard terrasdrager
 • Standard vloerdrager,320-420 mm voegbladen
 • Envirolift Standard vloerdrager met balksteun
 • Standard vloerdrager, 320-420 mm voegbladen

70-120mm STANDARD verstelbare vloerdrager

€ 3,98 excl btw
4,82 incl btw

Envirolift STANDARD vloerdrager 70-120mm

Traploos in hoogte verstelbaar, eenvoudig en snel op locatie te assembleren. Geschikt voor zowel tegels als vlonders, binnen seconden gebruiksklaar te maken.

Optioneel bij te bestellen:

 • Universele voegbladen 5mm
 • Universele balksteun
 • STANDARD tegelkruisjes 3 of 5mm
 • STANDARD vulrubber 1.5mm
 • STANDARD kophellingcorrector 0-7%
 • STANDARD/MAX snel stel sleutel
 • STANDARD 100mm koppelbus

Er worden standaard universele 3mm voegbladen meegeleverd, tenzij er balksteunen worden bijbesteld. Bij tegels raden wij sterk aan vulrubbers te gebruiken.

Aantal

1-DDP070-120

Technische specificaties

Materiaal Polypropyleen
Belastbaarheid 1000 kg
Afmetingen H. 70-120 x Diam. 100/185mm

Plus- en minpunten

 Makkelijk af te stellen
 Lichtgewicht
 Multifunctioneel (tegels/balken/roosters)
 Veel afwerk toebehoren
 Circulair, geproduceerd uit post production Polypropyleen en volledig recyclebaar!

Beschrijving

De STANDARD vloerdragers van Envirolift staan bekend om hun gebruikersgemak, lichtgewicht en een brede toepasbaarheid. Deze serie is uitstekend geschikt voor kleinschalige residentiele projecten. Er zijn een groot aantal accessoires leverbaar voor zowel tegelvloeren als vlonders. Deze bieden verschillende voordelen ten aanzien van hellingcorrectie, montage en afwerking. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen middels de chat, mail of telefoon. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis t.a.v. vloerophogingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie

Afwatering; Een voeg van 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is (zoals dakterrassen). Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden, dit kan middels een muurafstandhouder.

Plaatsing; de kunststof vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt hierbij geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Indien er extra bescherming gewenst is raden wij aan een additionele SBR vulplaat onder de vloerdrager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, wij hebben deze in diktes van 4, 8 of 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek licht kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC-dakbedekking, gebruik in dat geval een additionele scheidingslaag zoals bijv. worteldoek of onze speciale Solar-AK vulplaten.

Garantie; Wij geven standaard 2 jaar fabrieksgarantie op onze producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd. Deze kunt u bij de download sectie vinden.

Onderhoud; een STANDARD drager behoeft vrijwel geen onderhoud en is zeer goed bestand tegen vocht, vorst of micro-organismen. De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen. Indien de onderliggende installaties service behoeven dan kan dit gemakkelijk door een deel van het vloerdek ervan af te halen.

Voor meer informatie over de Envirolift STANDARD vloerdragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken., 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is (zoals dakterrassen). Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden, dit kan middels een muurafstandhouder.

Plaatsing; de kunststof vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt hierbij geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Indien er extra bescherming gewenst is raden wij aan een additionele SBR vulplaat onder de vloerdrager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, wij hebben deze in diktes van 4, 8 of 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC-dakbedekking, gebruik in dat geval een additionele scheidingslaag zoals bijv. worteldoek.

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd. Deze kunt u bij de download sectie vinden.

Onderhoud; een STANDARD (ST) drager behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen. De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek ervan af te halen.

Voor meer informatie over de Envirolift STANDARD vloerdragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Downloaden

STANDARD snelstart handleiding

Downloaden (2.41MB)

Aantal tegeldragers berekenen

Calculeer in Excel indicatieve hoeveelheden.

Downloaden (264.5KB)

Hoogte tegeldragers berekenen

Calculeer in Excel indicatieve hoogtes.

Downloaden (117KB)

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in