Kopcorrector 0-7% STANDARD
search
  • Kopcorrector 0-7% STANDARD
  • Kopcorrector 0-7% STANDARD
  • Kopcorrector 0-7% STANDARD
  • Kopcorrector 0-7% STANDARD

Kopcorrector 0-7% STANDARD

€ 1,49 excl btw
1,80 incl btw

Zelfnivellerende kophellingcorrector 7% STANDARD

Zelfcorrigerende hellingcorrector die op de kop van de STANDARD vloerdrager wordt geklikt. Makkelijk in gebruik en zeer tijdbesparend. Voegt 16mm hoogte aan de drager toe. Geschikt voor zowel tegel- als vlondervloeren.

Aantal

1-DDPLE

Technische specificaties

Materiaal Polypropyleen
Belastbaarheid 400 kg verdeelde last
Afmetingen H 16 x Diam. 105mm

Plus- en minpunten

 Zelfnivelerend
 Makkelijk te plaatsen
 Lichtgewicht

Beschrijving

De STANDARD (ST) vloerdragers van Envirolift staan bekend om hun gebruikersgemak, lichte gewicht en brede toepasbaarheid. Deze serie is uitstekend geschikt voor met name kleinschalige residentiele projecten. Er zijn een groot aantal keuze accessoires leverbaar voor zowel tegelvloeren als vlonders. Deze bieden verschillende voordelen ten aanzien van hellingcorrectie, montage en afwerking. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen middels de chat, mail of telefoon. Wij hebben veel kennis en ervaring in huis t.a.v. vloerophogingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie

Afwatering; 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is (zoals dakterrassen). Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden, dit kan middels een muurafstandhouder.

Plaatsing; de kunststof vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt hierbij geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Indien er extra bescherming gewenst is raden wij aan een additionele SBR vulplaat onder de vloerdrager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, wij hebben deze in diktes van 4, 8 of 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC-dakbedekking, gebruik in dat geval een additionele scheidingslaag zoals bijv. worteldoek.

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd. Deze kunt u bij de download sectie vinden.

Onderhoud; een STANDARD (ST) drager behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen. De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek ervan af te halen.

Voor meer informatie over de Envirolift STANDARD (ST) vloerdragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Downloaden

STANDARD snelstart handleiding

Downloaden (2.41MB)

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in