Plint afwerkset voor de max vloerdrager
search
  • Plint afwerkset voor de max vloerdrager
  • Plint afwerkset voor de max vloerdrager van boven
  • Tekening Plint afwerkset voor de max vloerdrager

Plintafwerkset RVS MAX

€ 5,17 excl btw
6,26 incl btw

Plintafwerkset voor op de kop van de MAX tegeldrager. Voorkomt dat de bovenste tegel verschuift en klemt de onderste tegel. Gemaakt van RVS en specifiek voor tegelvloeren. Het garandeert een nette afwerking die langdurig mooi blijft. Makkelijk te plaatsen en zeer bestendig tegen weersinvloeden. Pas wel op, de randen kunnen scherp zijn!

Aantal

1-DDPEDUMAX

Technische specificaties

Materiaal RVS
Afmetingen L 214 x B 100 x H 23mm

Beschrijving

De MAX serie vloerdragers van Envirolift staan bekend om hun stabiliteit, hoogte bereik en zeer hoge draagkracht. Er zijn diverse accessoires beschikbaar die voordelen kunnen bieden ten aanzien van montagetijd, afwatering en afwerking. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de chat, mail of telefoon. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met vloerdragers en een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van vloerdrager oplossingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie;

Afwatering; 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is. Er zijn voegkruis en losse voegbladen in beide diktes leverbaar. Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden, dit kan via een randdilatatieclip.

Plaatsing; de PP vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt hierbij geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Als er extra bescherming is gewenst raden wij aan om een 200x200 vulplaat onder de drager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk om een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, deze hebben wij in diktes van 4, 8 en 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC-dakbedekking, gebruik in dat geval een extra scheidingslaag (zoals worteldoek).

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de MAX vloerdrager producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd.

Onderhoud; de dragers behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen (alg etc). De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek te demonteren.

Voor meer informatie over de Envirolift MAX vloerdragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in