• -10%
2mm vaste tegeldrager - polycarbonaat
search
  • 2mm vaste tegeldrager - polycarbonaat
  • 2mm vaste tegeldrager - polycarbonaat
  • 2mm vaste tegeldrager - polycarbonaat
  • 2mm vaste tegeldrager - polycarbonaat
  • 2mm vaste tegeldrager - polycarbonaat
  • 2mm vaste tegeldrager - polycarbonaat
  • 2mm vaste tegeldrager - polycarbonaat

2mm vaste tegeldrager - polycarbonaat

€ 0,50
€ 0,45 excl btw
0,54 incl btw 10% korting

Envirolift tegeldrager 2mm - polycarbonaat

Niet in hoogte verstelbaar, handig doormidden te breken voor plaatsing nabij muren of randen. De tegeldrager zelf is 2mm hoog, de voegen steken hier 15mm bovenuit en zijn 3mm dik. Optioneel met met L5 voegbladen te verdikken tot 5 mm. Speciaal ontwikkeld voor plaatsing op lichte ondergronden of plekken waar de tegeldrager zo onzichtbaar mogelijk moet zijn.

Aantal

1-DDP002T

Technische specificaties

Materiaal Polycarbonaat
Belastbaarheid 1000 kg verdeelde last
Afmetingen D 2 x Diam. 100mm
20% korting Tot eind 2023

Plus- en minpunten

 Bestendig
 Lichtgewicht
 Handig bij muren of hoeken

Beschrijving

Tegeldragers van Envirolift staan bekend om hun gebruikersgemak, uitstekende weersbestendigheid en hoge draagkracht. Er is een breed scala aan accessoires beschikbaar die voordelen kunnen bieden ten aanzien van montagetijd, afwatering en afwerking. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen middels de chat, mail of telefoon. Wij hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van vloerdrager oplossingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie

Afwatering; 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is. Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden.

Plaatsing; de tegeldragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Indien er extra bescherming gewenst is raden wij aan een vulplaat onder de drager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, wij hebben deze in diktes van 4, 8 of 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC dakbedekking.

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd.

Onderhoud; de drager behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen. De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek ervan af te halen.

Voor meer informatie over de Envirolift tegeldragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Downloaden

Aantal tegeldragers berekenen

Calculeer in Excel indicatieve hoeveelheden.

Downloaden (264.5KB)

Hoogte tegeldragers berekenen

Calculeer in Excel indicatieve hoogtes.

Downloaden (117KB)

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in