Envirolift Raptor Stapelstuk
search
  • Envirolift Raptor Stapelstuk
  • Envirolift Raptor Stapelstuk foto 2
  • Envirolift Raptor Stapelstuk tekening

Raptor stapelstuk 30mm

€ 1,18 excl btw
1,43 incl btw

Raptor stapelstuk 30mm hoog

  • Voor tussen voet en kopstuk
  • Snel en simpel te plaatsen
  • Te gebruiken in combinatie met de L-voet Raptor varianten & 2 mm PO/10 mm PA beschermplaten.
Aantal

1-DDR-P30

Technische specificaties

Materiaal Polypropyleen
Belastbaarheid 1000 kg verdeelde last
Afmetingen L 120 x B 120 x H 30mm

Plus- en minpunten

 Bestand tegen weersinvloeden
  Uitstekende stabiliteit
  Geschikt voor zowel binnen als buiten
  100% Circulair, geproduceerd van Post-production polypropyleen en volledig recyclebaar

Beschrijving

Raptor terrasdragers staan bekend om hun gebruikersgemak, uitstekende weersbestendigheid en hoge draagkracht. Vrijwel iedereen kan er mee aan slag met slechts minimale instructie. Per millimeter instelbaar en middels schroefgaten zijn de fundatiebalken snel en stevig vast te maken. Er zijn verschillende accessoires beschikbaar die problemen kunnen oplossen ten aanzien van contactgeluid of hellingen. Als u vragen heeft betreffende onze Raptor terrasdragers kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen middels de chat, mail of telefoon. Wij werken reeds al bijna 15 jaar met vloerdragers oplossingen en hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis.

Belangrijke informatie

HOH afstand; dit is lastig te zeggen omdat het grotendeels afhankelijk is van de onderconstructie (hout/aluminium/staal), de toepassing (residentieel of publiekelijk) en de totale belasting (statisch). Raadpleeg vooraf de voorschriften van de leverancier. De meest gebruikte hoh-afstanden liggen tussen de 350 en 600mm.

Plaatsing; Raptor terrasdrager kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt hierbij geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Voor plaatsing op zachte ondergronden zoals zand raden wij aan Raptor protectiepads of rubber vulplaten te gebruiken.

Rubber vulplaten; het is mogelijk om een rubber vulplaat van 200x200 onder de terrasdrager te plaatsen, wij hebben deze in diktes van 4, 8 of 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat de vloer lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC dakbedekking.

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd.

Onderhoud; de drager behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen. De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels of buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek ervan af te halen.

Voor meer informatie over de Raptor terrasdrager kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken of contact met ons opnemen.

Downloaden

RAPTOR snelstart handleiding NL

Downloaden (875.25KB)

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in