plint afwerkset tegeldrager max en standard
search
  • plint afwerkset tegeldrager max en standard
  • Plint afwerkset bodem rvs

Plintafwerkset RVS bodem STANDARD & MAX

€ 4,87 excl btw
5,89 incl btw

Plintafwerkset voor onder de voet van de STANDARD of MAX tegeldrager. Klemt de tegel vast (max. 2 cm), te gebruiken in combinatie met de plintafwerkset TOP. Gemaakt van RVS en specifiek voor tegelvloeren. Het garandeert een nette afwerking die langdurig mooi blijft. Makkelijk te plaatsen en zeer bestendig tegen weersinvloeden. Pas wel op, de randen kunnen scherp zijn.

Aantal

1-DDPEDL

Technische specificaties

Materiaal RVS
Afmetingen L 183 x B 100 x H 25mm

Plus- en minpunten

 Stevig
 Dun
 Bestendig
 Zichtbaar
 Scherp

Beschrijving

Gemaakt van RVS, kan scherp zijn bij de randen. Onder de voet van de MAX of STANDARD dragers ziet u gleufjes waar de voet in kan worden vastgezet.

Belangrijke informatie

Afwatering; 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is (zoals dakterrassen). Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden, dit kan middels een muurafstandhouder.

Plaatsing; de kunststof vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt hierbij geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Indien er extra bescherming gewenst is raden wij aan een additionele SBR vulplaat onder de vloerdrager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, wij hebben deze in diktes van 4, 8 of 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC-dakbedekking, gebruik in dat geval een additionele scheidingslaag zoals bijv. worteldoek.

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd. Deze kunt u bij de download sectie vinden.

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in