VERZENDING

Van 0 tot 150 excl. btw:  25 euro verzendkosten. Vanaf 150 euro inclusief btw gratis levering in de Benelux (exclusief Waddeneilanden)!

Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met een snelle en correcte uitlevering.
Bestellingen tot 6 dozen worden afgeleverd door GLS dan wel DHL, vanaf 7 dozen (op pallets) door Rhenus of DHL.

  • Uw bestelling wordt tijdens kantooruren op werkdagen bij u aangeboden.
  • Indien u niet aanwezig bent dan wordt een tweede poging ondernomen om het af te geven.
  • Indien u wederom niet aanwezig bent dan ontvangt u een briefje in de bus waarop staat waar u het pakket kunt afhalen.
  • U heeft de mogelijkheid om gedurende een bepaalde tijd uw pakket hier af te halen.

Let op: pallets (>6 dozen) worden slechts 1 maal aangeboden. Indien u niet aanwezig bent wordt er uitsluitend een tweede afleverpoging gedaan tegen extra transportkosten van € 50!

Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om een alternatief afleveradres, bijvoorbeeld een bouwlocatie op te geven.

Bestellingen van meer dan 6 dozen worden door onze transporteur afgeleverd op een pallet door héél Nederland en België (uitgezonderd de Waddeneilanden). De bestelling wordt gelost daar waar de vrachtwagen kan komen. De beoordeling van de losplaats is te allen tijde voorbehouden aan de chauffeur. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij het lossen, dan kunt u achteraf geen commentaren leveren op de door de chauffeur gekozen losplaats.

Mocht bij uitlevering van uw bestelling blijken dat het pakket beschadigd is, neem het pakket dan niet aan en laat het door de transporteur mee retour nemen. Indien de uitlevering uwerzijds, om wat voor reden dan ook, wordt geweigerd dan kan de overeenkomst worden ontbonden en de door u betaalde opdrachtsom worden gecrediteerd na aftrek van de reeds gemaakte transportkosten aangevuld met € 25,00 administratiekosten.

LEVERTIJD

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en bevestigd ontvangt u per omgaande een orderbevestiging per e-mail, waarin u een specificatie vindt van hetgeen u heeft besteld en de aanvullende gegevens zoals u die heeft ingevuld.

Grotere orders die uitgeleverd worden middels een pallet worden samen met onze transporteur ingepland voor uitlevering. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zogenaamd routetransport, lossen gebeurt naast de wagen middels laadklep.