search

Koppelbus 60mm SPIRAL

€ 1,27 excl btw
1,54 incl btw

De koppelbus SPIRAL verhoogd een drager met 60mm, te gebruiken in combinatie met de SPIRAL 70-90mm vloerdrager. Makkelijk in de drager te schuiven, u kunt meerdere koppelbussen stapelen om zo een gewenste hoogte te behalen. De kop blijft gewoon verstelbaar. U kunt de koppelbus gebruiken om de SPIRAL dragers van Envirolift tot maximaal 210mm te verhogen.

Aantal

1-DDS060

Technische specificaties

Materiaal Polypropyleen
Belastbaarheid 1900 kg
Afmetingen H 60 x Diam. 145mm

Beschrijving

SPIRAL vloerdragers van Envirolift staan bekend om lage verstelbare hoogtes, uitstekende stabiliteit en hoge draagkracht. Er is een breed scala aan accessoires beschikbaar die voordelen kunnen bieden ten aanzien van montagetijd, afwatering en afwerking. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen middels de chat, mail of telefoon. Wij hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van vloerdrager oplossingen en helpen u graag op weg.

Belangrijke informatie

Afwatering; 3mm voldoet in de meeste gevallen om een goede afwatering te garanderen, 5mm alleen voor plekken waar bovengemiddeld wateroverlast is. Rondom randen raden wij aan 5mm vrij te houden.

Plaatsing; de SPIRAL vloerdragers kunnen rechtstreeks op zachte dakmembranen (PVC/EPDM) worden geplaatst, er vindt geen migratie van weekmakers plaats en de dragers hebben geen scherpe randen die het oppervlak kunnen beschadigen. Indien er extra bescherming gewenst is raden wij aan een vulplaat onder de drager te plaatsen.

Rubber vulplaten; het is mogelijk een rubber vulplaat van 200x200 onder de dragers te plaatsen, wij hebben deze in diktes van 4, 8 of 10mm. Stapel hierbij max. 2 stuks, anders kan het voorkomen dat het vloerdek lichtelijk kan gaan veren. Niet geschikt voor plaatsing op PVC dakbedekking.

Garantie; er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op de producten. Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat de verwerkingsvoorschriften nauwgezet zijn opgevolgd.

Onderhoud; de drager behoeven vrijwel geen onderhoud en zijn zeer bestendig tegen vocht, vorst of micro-organismen. De onderliggende vloer blijft toegankelijk voor onderhoud of plaatsing van kabels/buizen, dit kan gewoon door een deel van het vloerdek ervan af te halen.

Voor meer informatie over de Envirolift SPIRAL vloerdragers kunt u onze hoofdwebsite Fiberplastcirculair.nl bezoeken.

Fabrikant

U bent misschien ook geïnteresseerd in