VERZENDING

Tussen €0 - €150,- excl. btw: 25 euro verzendkosten (€30,25 incl. btw). Vanaf 150 euro (inclusief btw) gratis levering in de Benelux (exclusief Waddeneilanden)!

Nadat wij uw bestelling en betaling hebben ontvangen gaan wij direct aan de slag met een snelle en correcte uitlevering.
Bestellingen tot 6 dozen worden afgeleverd door GLS dan wel DHL, vanaf 6 dozen (op pallets) door Rhenus, GLS of DHL.

  • Uw bestelling wordt tijdens werkdagen bij u aangeboden (7:00 tot 17:00).
  • Indien u niet aanwezig bent wordt een tweede poging ondernomen om het af te geven. Meestal wordt hierbij ook een briefje afgegeven met de vraag contact op te nemen met de transporteur. Wij raden ten sterkste aan dit binnen 5 dagen te doen, anders kunnen er extra transportkosten in rekening worden gebracht.
  • Indien u wederom niet aanwezig bent wordt de bestelling retour gestuurd naar ons magazijn.

Let op: pallets (>6 dozen) worden slechts 1 maal aangeboden. Indien u niet aanwezig bent wordt er een briefje afgegeven met daarop de vervolg stappen.

Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om een alternatief afleveradres, bijvoorbeeld een bouwlocatie op te geven.

Bestellingen van meer dan 6 dozen worden door onze transporteur afgeleverd op een pallet door héél Nederland en België (uitgezonderd de Waddeneilanden). De bestelling wordt gelost daar waar de vrachtwagen kan komen. De beoordeling van de losplaats is te allen tijde voorbehouden aan de chauffeur. Indien u niet aanwezig kunt zijn bij het lossen, dan kunt u achteraf geen commentaar leveren op de door de chauffeur gekozen losplaats.

Mocht bij uitlevering van uw bestelling blijken dat het pakket beschadigd is, neem het pakket dan niet aan en laat het door de transporteur mee retour nemen. Indien de uitlevering uwerzijds, om wat voor reden dan ook, wordt geweigerd dan kan de overeenkomst worden ontbonden en de door u betaalde opdrachtsom worden gecrediteerd na aftrek van de reeds gemaakte transportkosten aangevuld met € 25,00 administratiekosten.

LEVERTIJD

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en bevestigd ontvangt u per omgaande een orderbevestiging per e-mail, waarin u een specificatie vindt van hetgeen dat u heeft besteld en de aanvullende gegevens zoals u die heeft ingevuld.

Grotere orders die uitgeleverd worden middels een pallet worden samen met onze transporteur ingepland voor uitlevering. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van zogenaamd routetransport, lossen gebeurt naast de wagen middels laadklep.

De standaard levertijd is tussen de 3 en 5 werkdagen, in drukke periodes kan dit oplopen tot maximaal 10 werkdagen.

Update 24-3*:

Door het COVID-19 virus worden alle bestellingen met een minimale bezetting verwerkt. Levertijd is momenteel tussen de 4 en 10 werkdagen.